32.1 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialAvocata familiei Ghinescu a recuzat unul din magistraţii care judecă dosarul în...

Avocata familiei Ghinescu a recuzat unul din magistraţii care judecă dosarul în care Cioacă este acuzat de omor

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu în procesul în care Cristian Cioacă este acuzat de uciderea soţiei sale, a depus o cerere de recuzare a unuia dintre cei doi magistraţi care judecă acest dosar, conform Mediafax.

Aceasta spune că are suspiciuni asupra imparţialităţii judecătorului respectiv.

“Am cerut recuzarea doamnei judecător care a opinat să-l pună în libertate pe Cristian Cioacă motivat de faptul că au apărut articole în presă şi chiar acum e lângă mine, pe holule Curţii de Apel, un domn oarecare care spune că toată lumea ştie că doamna judecător a fost sau este vecină cu Cristian Cioacă în cartier, că se cunosc de când erau mici. Pe de altă parte, din modul în cum condus şedinţele de judecată, cum a formulat întrebările unor martori, mie mi-a creat suspiciuni asupra imparţialităţii dumneaei şi am depus o cerere de recuzare”, a declarat avocata Crina Radu pentru Mediafax.

Avocata a mai declarat că judecătoarea în cazul căreia a solicitat recuzarea face parte din completul de apel care judecă dosarul, precizând că aceasta a fost cea care a opinat de fiecare dată pentru eliberarea poliţistului din penitenciar.

Crina Radu a spus, de asemenea, că l-a reclamat la instanţă pe Cioacă pentru faptul că ar fi dat presei rezultatele unor expertize medico-legale realizate în acest dosar de Institutul Naţional de Medicină Legală.

Întrebată de ce îl acuză pe Cioacă de acest fapt, Crina Radu a spus că “numai dumnealui are cerere de copiere din dosar a raportului” şi că are “relaţii” cu publicaţia în care a apărut acest raport.

Avocata familiei Ghinescu a spus că acest lucru reprezintă “o presiune asupra justiţiei” şi că este “o infracţiune prevăzută de Codul Penal”.

Joi, la Curtea de Apel Piteşti are loc un nou termen în dosarul în care Cristian Cioacă este judecat pentru uciderea Elodiei Ghinescu.

Cele mai citite

VIDEO. Cristiano Ronaldo, în lacrimi! Al-Nassr a pierdut finala Cupei Regelui

Imagini rare cu unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Cristiano Ronaldo s-a întins pe jos și a plâns în hohote, după ce...

VIDEO. Cristiano Ronaldo, în lacrimi! Al-Nassr a pierdut finala Cupei Regelui

Imagini rare cu unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Cristiano Ronaldo s-a întins pe jos și a plâns în hohote, după ce...

Cum ar putea Nicușor Dan să elimine și mafia din fotbal

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, se laudă în campania electorală pentru un nou mandat de edil-șef că a oprit mafia...
Ultima oră
Pe aceeași temă