20.2 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialATAC ARMAT în SUA: Trei persoane au fost ucise şi alte patru...

ATAC ARMAT în SUA: Trei persoane au fost ucise şi alte patru rănite la un centru comercial din Milwaukee. Presupusul autor s-a sinucis

Trei persoane au fost ucise şi alte patru rănite într-un atac armat, duminică, la un centru de înfrumuseţare din apropierea unui centru comercial situat la periferia oraşului Milwaukee, în statul american Wisconsin (nord), anunţă poliţia locală. Presupusul autor a fost găsit mort în apropiere de locul dramei, informează Mediafax.

Suspectul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, Radcliffe Haughton, a fost găsit mort în apropiere de locul crimei, la Brookfield, în vecinătatea Milwaukee, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei, fără alte precizări. Potrivit presei locale, acesta s-ar fi împuşcat.

Presa din Wisconsin avansa ipoteza unei drame familiale. Potrivit acesteia, principalul suspectul a intrat înarmat în centrul unde lucra soţia sa, de care era despărţit, şi fiul lor mai mare.

“Fiul meu are o problemă de ordin familial”, a declarat tatăl suspectului, Radcliffe Haughton Sr, pentru postul de televiziune TMJ4 News.

Suspectul a lăsat în urma lui un dispozitiv exploziv artizanal în acest centru de înfrumuseţare din Brookfield, a declarat poliţia în cadrul unei conferinţe de presă.

Un martor ocular a povestit pentru cotidianul Milwaukee Journal Sentinel că a văzut o tânără ieşind desculţă din centrul de înfrumuseţare în parcarea acestuia, “ţipând şi plângând şi cerând ajutor”.

“Ea nu se oprea din a repeta: s-a tras asupra mamei mele”, a declarat acest martor ocular, Christopher Pfeiffer, citat de cotidian. Un alt martor ocular, David Gosh, a văzut, de asemenea, o femeie alergând pe stradă şi fiind urmărită de un bărbat înarmat, potrivit aceluiaşi cotidian local.

La câteva ore după atac, televiziunile prezentau imagini cu zeci de vehicule din parcarea centrului comercial unde mai multe magazine au fost închise în urma incidentului.

Cele mai citite

O rețea uriașă de fraude online a fost anihilată în urma unei operațiuni globale

Cetăţeanul chinez Yunhe Wang a fost arestat pentru că ar fi fost creierul din spatele unei reţele uriaşe care a furat miliarde de dolari....

Cartea lui Ciucă ar fi fost scrisă cu inteligența sa artificială, pe care i-au creionat-o liberalii

Ilustrație: Marian Avramescu Foarte mulți se întreabă cum a izbutit președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, să-și scrie cartea într-un timp...

Concerte, dansuri, ateliere, flash mob, artiști pe picioroange și multe surprize, la West Side Flower Fest! Programul complet pentru cele trei zile

Mâine, de la ora 16.00, cel mai mare festival al florilor din România își deschide porțile. Timp de trei zile, Parcul Drumul Taberei și...
Ultima oră
Pe aceeași temă