14.3 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialASIROM Vienna Insurance Group îşi respectă obligaţiile contractuale faţă de clienţi

ASIROM Vienna Insurance Group îşi respectă obligaţiile contractuale faţă de clienţi

ASIROM doreşte să reitereze faptul că respectarea obligaţiilor contractuale asumate faţă de clienţi reprezintă una dintre valorile companiei, care este orientată către acoperirea nevoii de protecţie a clienţilor. Obligaţiile contractuale asumate faţă de clienţi sunt îndeplinite în fiecare caz în care intervine riscul asigurat.

Din această perspectivă mentionăm că în anul 2013 Asirom a plătit daune în valoare de 430 milioane lei din care 243,6 milioane lei pentru despăgubiri RCA.

Totodată informăm pe această cale că pentru a securiza activitatea pentru perioada următoare, ASIROM a constituit deja rezerve de daună pentru RCA la aproape acelaşi nivel cu suma totală a daunelor plătite in întreg anul 2013.

Numărul de dosare de daune plătite în anul 2013 este de 61.002, dintre care 31.266 sunt dosare RCA. Totalul dosarelor în rezervă în anul 2013 este de 24.883 dosare, dintre care 15.344 dosare RCA, cu o rezervă de 132.335.351 lei.

În ceea ce priveşte reclamaţiile clienţilor, acestea sunt administrate cu o atenţie deosebită, compania noastră avand ca scop îmbunătăţirea constantă a serviciilor. În acest sens, dorim să facem cunoscut faptul că numarul total al petiţiilor a scăzut cu un procent de 34% în 2013 faţă de anul 2012. Din numărul total de petiţii, 763 se referă la asigurări RCA, ceea ce înseamnă o reducere cu 50% comparativ cu anul anterior.

Cu aceasta ocazie facem cunoscut că Vienna Insurance Group, în calitate de acţionar majoritar a hotărât în data de 10 decembrie 2013 să majoreze capitalul social cu suma de 58.529.806 lei şi este pregătit de o nouă majorare de capital dacă acest lucru va fi necesar.

Dorim să asigurăm pe această cale că ASIROM va continua să îşi respecte angajamentele faţă de clienţi şi va fi un partener de încredere pentru toţi colaboratorii săi.

Despre ASIROM Vienna Insurance Group

De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurări tradiţională a românilor, oferindu-le acestora siguranţa şi confortul de care au nevoie, definind permanent tendinţele pieţei locale a asigurărilor.

ASIROM este în primul rând o companie care oferă soluţii viabile clienţilor săi, adaptându-şi permanent produsele şi tarifele la tendinţele pieţei, respectându-şi totodată obligaţiile asumate prin contractele de asigurare.

2007 s-a dovedit a fi un an de schimbări majore, care au adus beneficii notabile pentru ASIROM, rămânând în istorie drept anul când compania de asigurări s-a alăturat marii familii a grupului lider pe piaţa de asigurări din Europa Centrala şi de Est, Vienna Insurance Group (VIG).

Vienna Insurance Group (VIG) este lider în asigurări atât în Austria, cât şi în Europa Centrală şi de Est. Aproximativ 50 de companii din 24 de ţări formează un Grup cu o tradiţie, brand-uri puternice şi relaţii apropiate cu clienţii. VIG are o experienţă de 190 de ani în domeniul asigurărilor. Cu peste 24.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este liderul incontenstabil pe pieţele cele mai importante din portofoliu. Prin urmare, are o poziţionare excelentă, ce îi permite să profite de oportunităţile de creştere pe termen lung într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group (VIG) este compania cu cel mai bun rating al indicelui ATX de pe piaţa bursiera austriacă; este de asemenea listat şi în Prague Stock Exchange.

Departament Relatii Publice ASIROM
Tel: 021.601.1002
E-mail: comunicare@asirom.ro
www.asirom.ro

Pentru orice întrebare, vă rugăm să ne contactaţi.
Cătălina Ciorei
Brand Communication Specialist & PR
S.C. Asigurarea Românească – ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP S.A.

Cele mai citite

Cazurile AEGEK și SIVECO, aproape să îngroape ministerul lui Adrian Câciu! Guvernul scoate de la saltea 300 de milioane de lei

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, condus de Adrian Câciu, se confruntă cu posibilitatea un blocaj financiar semnificativ din cauza unei serii de sentințe...

Cartea lui Ciucă ar fi fost scrisă cu inteligența sa artificială, pe care i-au creionat-o liberalii

Ilustrație: Marian Avramescu Foarte mulți se întreabă cum a izbutit președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, să-și scrie cartea într-un timp...

Finală dramatică la Atena: Olympiakos Pireu a câştigat trofeul Europa Conference League la fotbal, după ce a învins-o pe Fiorentina cu scorul de 1-0...

Olympiakos Pireu a câştigat dramatic trofeul Europa Conference League la fotbal, după ce a învins-o pe Fiorentina cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), după...
Ultima oră
Pe aceeași temă