26 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialARESTAT pentru că a ÎNGHIŢIT un diamant

ARESTAT pentru că a ÎNGHIŢIT un diamant

Poliţia din Sri Lanka a arestat, miercuri, un turist chinez suspectat că a înghiţit un diamant in valoare de 1.8 milioane de rupii (13.600 dolari), potrivit Reuters.

Oamenii legii cred că Chow Cheng, în vârstă de 32 de ani, a înghiţit unul dintre diamantele expuse la cel mai mare târg internaţional de bijuterii şi pietre preţioase din Sri Lanka, la care au participat cumparatori din China, Hong Kong, Thailanda, India şi Europa.

“Intenţia lui era să-l fure,”  a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei. “Radiografiile cu raze X arată că diamantul este în esofag.”

Suresh Christopher Wijekoon, proprietarul standului din expoziţie, a declarat că Chow a încercat să înlocuiască diamantul original cu unul sintetic.

“Şi-a dat apoi seama că l-am observat şi l-a înghiţit imediat”, a declarat Wijekoon pentru Reuters.

Ţara insulară este renumită pentru safirele sale albastre, diamante şi o industrie a bijuteriilor care a reprezentat 532 de milioane de dolari din veniturile din export în 2011.

Cele mai citite

Contracte plătite din BANI PUBLICI de primăria PSD-istului Sorin Cîrjan către un membru fidel de partid

Un nou scandal zguduie administrația locală din Râmnicu Sărat, dezvăluind legături strânse între primarul PSD Sorin Cîrjan și unul dintre oamenii săi de...

Alegeri istorice în Mexic. O femeie ar putea ocupa pentru prima dată funcția de președinte

Pe 2 iunie, mexicanii își vor alege viitorul președinte într-o cursă istorică în care o femeie ar putea ocupa pentru prima dată funcția supremă,...

Robert Cazanciuc a lansat o carte despre Constituție pentru copii și tineri

Senatorul social-democrat Robert Cazanciuc şi-a exprimat speranţa, sâmbătă, la lansarea volumului său "Constituţia pentru copii şi tineri… de toate vârstele", că acesta va crea...
Ultima oră
Pe aceeași temă