23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecial“Arca lui Noe” vine la Circul Globus cu reduceri de pret pentru...

“Arca lui Noe” vine la Circul Globus cu reduceri de pret pentru toate categoriile de bilete

O nouă stagiune a Circ & Variete Globus București este pe cale să înceapă, o stagiune care promite publicului său numeroase provocări și mult, mult farmec.

Iubitorii artei circului vor avea ocazia ca din această toamnă să se bucure de o nouă stagiune cu reduceri de preț la toate categoriile de bilete. Și cum îi stă bine unei instituții profesioniste, stagiunea își face debutul cu o premieră.

Cei care ne vor călca pragul vor avea și o altă surpriză legată de faptul că sala de spectacole este “îmbrăcată” în haine noi. Aceasta va fi mult mai primitoare având în vedere că s-a mărit capacitatea ajungându-se la un număr generos de peste 1500 de scaune.

Așadar, începând cu data de 17 octombrie 2015 de la ora 15.00 vor debarca din faimoasa Arcă a lui Noe direct în sala de spectacole a Circ & Variete Globus București cele mai exotice patrupede: dromaderi, elefanți, girafe, rinoceri, zebre, lame, maimuțe și cai.

O altă noutate este legată de faptul că începând cu data de 30 octombrie 2015, în fiecare vineri seara de la ora 19.00 îi așteptăm pe spectatori să fie alături de noi precum și în fiecare sâmbătă de la ora 15.00 și duminica de la ora 11.00 și de la ora 15.00.

Toate acestea sunt pentru noi tot atâtea motive de emoție și, sperăm, tot atâtea motive de bucurie pentru publicul nostru. Aşadar, vă invităm să fiţi alături de noi şi în acest an, într-o stagiune pe care o dorim să fie, ca de obicei, valoroasă.

Evident, vom reveni cu detalii. Multe detalii. Pâna atunci, site-ul nostru precum și pagina de facebook vă stau la dispoziție ca și până acum.

Cele mai citite

Tipuri de gletiere: care sunt și cum alegi modelul potrivit?

Ai în plan finisarea suprafețelor cu glet sau placarea pereților și a podelelor cu plăci...

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...

VIDEO. Percheziții într-un dosar privind trafic de droguri, în Timiș

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT, pun în aplicare, astăzi, 24 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţul...
Ultima oră
Pe aceeași temă