13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: Apa Nova a topit inimi de gheață de Ziua iubirii

FOTO: Apa Nova a topit inimi de gheață de Ziua iubirii

Sărbătoarea dedicată iubirii a fost prilejul pentru Apa Nova București de a organiza, pentru al șaselea an consecutiv, o tombolă cu miros de primăvară.

Sub sloganul “Apa Nova îți umple inima”, evenimentul s-a desfășurat sâmbătă, 14 februarie, în mall-ul AFI Palace Cotroceni, în zona Patinoarului. Se poate spune că inițiativa a prins cu adevărat la tineri, pentru că mai mult de 250 de perechi s-au înscris la ineditul concurs.

Cei prezenți au avut de trecut o probă destul de dificilă, fiind invitați să aproximeze cantitatea de apă necesară pentru a umple o inimă de gheață.

Mesajul era mai mult decât evident. Tocmai de Ziua iubirii, orice inimă, cât de înghețată ar fi, se topește în preajma sentimentelor. Cu atât mai mult cu cât printre concurenți s-au aflat, mai mult ca sigur, și cupluri care și-au făcut deja planuri de nuntă.

Nu întâmplător organizatorii au pregătit pentru câștigători premii care stau în mod cert la temelia viitoarei case de piatră. Este vorba despre o rochie de mireasă, oferită de Bien Savy, dar și de un costum de ginere sau unul de seară, de la Ego Man. Rochia de mireasă și costumul bărbătesc au însumat 8.000 de lei.

Proba a fost în cele din urmă câștigată de cuplul Andrei Cătălin și Alexandra Semen. Ei au fost cei care au indicat, foarte aproape de adevăr, care este cantitatea de apă necesară pentru a umple inima de gheață. Poate că, cine știe, tocmai iubirea lor a făcut să vadă cât mai clar răspunsul corect!

Asta nu înseamnă nici pe departe că restul participanților au plecat de la eveniment cu mâna goală. Toți au primit, pentru a-și îndulci însorita Zi a iubirii, inimioare din ciocolata cea mai fină. Evenimentul a fost susținut de Radio ProFM, Teilor Fine Jewellery și AFI Palace Cotroceni.  

Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă