22.9 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialAlarmă REALĂ la OLTCHIM Râmnicu Vâlcea, prima după 40 de ani

Alarmă REALĂ la OLTCHIM Râmnicu Vâlcea, prima după 40 de ani

La Combinatul Chimic OLTCHIM din Râmnicu Vâlcea a fost declanșată o alarmă reală, acesta fiind primul incident de asemenea amploare din ultimii 40 de ani.

Potrivit Digi 24, alarma a fost determinată de pericolul întreruperii alimentării cu energie electrică de la sistemul energetic național. La combinat au sosit și pompierii, dar nu a fost nevoie de intervenția lor.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă