28.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialAeroporturile din Capitală ar avea probleme cu pistele dar nu le repară

Aeroporturile din Capitală ar avea probleme cu pistele dar nu le repară

Pistele de aerizare de pe aeroporturile din Capitală au probleme dar în ciuda faptului că a fost organizată o licitaţie pentru reaparaţii de către CNAB, ministerul Transporturilor a anulat-o, a declarat fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu.

"Aud că în legătură cu pistele e o problemă care s-ar putea să creeze următorul «eveniment», pe care sper să nu îl avem şi pe care nu-l doreşte nimeni. Înţeleg că se zboară mai mult pe stânga şi că între o aeronavă şi cealaltă vine «check-ul» ca să vadă ce s-a mai întâmplat pe acolo şi să nu păţim un «eveniment»", a declarat fostul ministru al Transporturilor, scrie Mediafax.

În replică, Valentin Iordache, director de comunicare şi relaţii publice la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), a afirmat că în prezent există o licitaţie pentru reparaţii la nivelul pistei, aproape finalizată, iar lucrările ar trebui să înceapă destul de curând.

CNAB şi-a început activitatea în 2010, prin fuziunea societăţilor care gestionau cele două aeroporturile Otopeni şi Băneasa, şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

"Din câte ştiu, licitaţia a fost respinsă", a afirmat Dragos Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă