31.1 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSpecialAdrian Mutu a bătut un ospătar, la Florenţa. Riscă trei ani de...

Adrian Mutu a bătut un ospătar, la Florenţa. Riscă trei ani de închisoare

Fotbalistul a fost implicat, sâmbătă dimineaţă, într-un scandal într-un bar din Florenţa, unde unde ar fi lovit un ospătar cu pumnii, după ce acesta ar fi refuzat să îi mai servească băuturi alcoolice până nu îşi achită nota de plată, informează Gazeta Sporturilor, preluată de NewsIn.

Mutu riscă acum chiar pedeapsa cu închisoarea, după ce ospătarul bătut a depus o plângere la poliţie. Conform Codului Penal italian, fotbalistul ar putea sta între trei luni şi trei ani după gratii.

Ospătarul în vârstă de 28 de ani nu ar fi depus plângere la poliţie sâmbătă, deşi Mutu i-ar fi provocat mai multe leziuni, pentru care ar avea nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. Fotbalistul l-ar fi lovit de mai multe ori cu pumnii. Potrivit presei italiene, Mutu era însoţit în barul din Florenţa de doi prieteni.

„Deocamdată Mutu nu a fost denunţat, dar victima l-a acuzat de agresiune. Amenda pe care ar putea să i-o dea clubul pare ceva evident. Însă altele sunt consecinţele care ar putea apărea după ce s-a întâmplat în această noapte. În baza articolului 582 din Codul Penal, Mutu ar putea risca între trei luni şi trei ani de închisoare. Depinde şi de perioada de spitalizare a victimei agresiunii. Leziunile cauzate de Mutu sunt minore, dar implică o perioadă de refacere de peste 20 de zile”, notează tuttomercatoweb.com.

Incidentul are loc în condiţiile în care suspendarea de nouă luni pentru consum de sibutramină dictată împotriva sa expiră în câteva zile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă