32 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialAccident rutier între Pitești și Câmpulung. Trei persoane au fost rănite

Accident rutier între Pitești și Câmpulung. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite, luni dimineața, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 73, în localitatea argeșeană Mihăeși, informează Mediafax.

Accidentul a avut loc între Piteşti şi Câmpulung, în dreptul Ocolului Silvic de la Mihăileşti. Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, unul dintre participanţii la trafic a sunat la 112 şi a anunţat că trei maşini au fost implicate într-un accident rutier şi că sunt mai multe victime.

Spre locul incidentului au plecat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş şi ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

La faţa locului s-a constatat că în urma coliziunii dintre trei autoturisme, trei persoane au fost rănite, dintre care două sunt încarcerate.

„Am intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Cele mai citite

România – Ucraina, scor 3-0. Debut de excepție la EURO 2024

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Victoria...

Ministerul Finanțelor lansează pe 18 iunie, o nouă emisiune FIDELIS de titluri de stat pentru populație

Ministerul Finanțelor lansează marți, 18 iunie, o nouă emisiune FIDELIS de titluri de stat pentru populație. „Recurența cu care investitorii revin către emisiunile de...

Pentru o curățare în profunzime a canapelei sau a saltelei tale, apelează la o firmă specializată

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...
Ultima oră
Pe aceeași temă