21.8 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSpecialȘase copii au LEȘINAT la şcoala nr. 99 din Bucureşti. ISU a...

Șase copii au LEȘINAT la şcoala nr. 99 din Bucureşti. ISU a intervenit de URGENȚĂ

Șase copii au leşinat, marți, la şcoala nr. 99 din Bucureşti. Potrivit ISU București, la fața locului au fost trimise șase echipaje SMURD și o CBRN cu echipaj specializat pentru cercetare, în vederea depistării substanței care a generat aceasta situație.

Trei dintre elevi au fost transportați la Spitalul Marie Curie, în stare stabilă. Ceilalți trei au refuzat transportul la spital. 

De asemenea, un profesor în vârstă de 70 de ani a solicitat îngrijiri medicale după ce i s-a făcut rău. Cadrul didactic acuza dureri de cap. El va fi dus la Spitalul Bagdasar. 

Momentan nu au fost identificate concentratii ale unor substante care sa fi produs problemele respiratorii.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat pentru Agerpres că, de fapt, „este vorba de opt copii, dintre care pentru cinci părinţii au refuzat transportul la spital. Trei copii au fost transportaţi la Spitalul ‘Marie Curie’ conştienţi, cooperanţi. Au prezentat o stare generală de rău după ce au intrat într-o sală de clasă care fusese închisă de mai multă vreme şi era foarte cald acolo. Acestea sunt primele evaluări”. 

-Știre în curs de actualizare-

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă