12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecial39 de cupluri au sarbatorit "Nunta de Aur"

39 de cupluri au sarbatorit “Nunta de Aur”

Sambata, la Primaria Sectorului 2, au fost sarbatorite nu mai putin de 39 de cupluri intemeiate oficial cu peste jumatate o de secol in urma.
Insotiti de 400 de invitati, "proaspetii insuratei" au profitat de intalnire pentru a-si povesti viata. "Domnisoara, avem 53 de ani impreuna, 3 copii si 7 nepoti. In viata noastra, am trecut printr-un razboi, prin zeci de ani de comunism, insa nu am regretat nici o clipa ca ne-am casatorit. Bineinteles, au mai fost si momente grele, ca in orice cuplu, dar iubirea a ramas acolo, ca la inceput", povesteste, usor emotionata, Ioana C., de 78 de ani. "Cuplurile au primit binecuvantarea din partea parintelui Ioan Radulescu – protoereu al Protoeriei 2 Capitala, acompaniat de corul Patriarhiei", a spus primarul Neculai Ontanu. Printre sarbatoriti s-au aflat si nume celebre ale scenei: Carmen Stanescu si Damian Crasmaru, Ileana Stana Ionescu si Andrei Ionescu, Nicolae si Viorica Nitescu. 

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă