27.6 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecial12 oameni s-au aruncat pe fereastră convinşi că l-au văzut pe diavol

12 oameni s-au aruncat pe fereastră convinşi că l-au văzut pe diavol

Un copil a murit şi alţi 11 oameni au ajuns cu răni la spital după ce toţi 12 s-au aruncat de la geamul apartamentului de la etajul doi în care se aflau, într-un orăşel de lângă Paris.

Copilul avea patru luni şi a murit în urma rănilor provocate de cădere, deşi se afla în braţele mamei. Motivul acestui gest şocant, potrivit cotidianului le Figaro, este că oamenii, toţi de origine africană, s-au aruncat pe fereastră cuprinşi de panică şi convinşi că l-au văzut pe diavol.

Aşa numitul „diavol” era chiar unul dintre colocatari, un bărbat care se trezise în toiul nopţii. Toate acestea după o noapte în care toţi cei implicaţi participaseră la un ritual voodoo. O altă versiune, susţinută de un ofiţer al poliţiei locale, este că bărbatul intrase în apartament în momentul ritualului voodoo şi că oamenii ar fi sărit în stare de transă.

Ancheta poliţiei continuă, în special pentru a se afla dacă victimele acestui incident cu totul inedit s-au aruncat pe fereastră din cauza panicii sau au fost constrânse de ritual să o facă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă