16.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecial10 zile de distracţie la festivalul studenţilor

10 zile de distracţie la festivalul studenţilor

Festivalul dedicat studenţilor din România, Unifest, va avea loc între 12 şi 22 noiembrie, în 17 centre universitare din toată ţara, relatează edu-news.ro.  Evenimentul va  include manifestări culturale, educaţionale, sportive şi de divertisment.

 

Timp de zece zile, studenţii vor avea acces gratuit în muzee, la spectacolele de teatru şi operă, la concerte şi expoziţii şi în cinematografe.

Anul acesta, festivalul va avea loc la Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov, Târgu Mureş, Târgu Jiu, Craiova, Târgovişte, Piteşti, Ploieşti, Suceava, Iaşi şi Constanţa.

Organizatorii le promit studenţilor şi un campionat naţional de fotbal, precum şi un concurs de frumuseţe, „Miss Unifest”, dar şi petreceri în cluburile studenţeşti. Ca în fiecare an, festivalul dedicat tinerilor se va încheia cu un concert.

Unifest a debutat în 2001 la Bucureşti şi, ulterior, a devenit un eveniment naţional. Festivalul este organizat de Uniunea Studenţilor din ­România.

Pentru a consulta ­calendarul evenimentelor din oraşul ­vostru, accesaţi pagina ­oficială a evenimentului, Unifest.ro. 779 de euro, iar ­perioada ­necesară pentru a plăti ­această datorie este ­estimată la 7,5 ani. 

Cele mai citite

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Opt activiști pentru climă au fost arestați pe aeroportul din Munchen după ce au pătruns pe pista lui

Aeroportul din Munchen s-a confruntat cu perturbări semnificative sâmbătă dimineața, când activiștii pentru climă din cadrul mișcării Last Generation au pătruns în incinta aeroportului...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...
Ultima oră
Pe aceeași temă