Foto: Arhivă

Un polițist a fost împușcat mortal. Cine este suspectul

Un poliţist din cadrul IPJ Timiș a fost împuşcat mortal, duminică, în timp ce participa la o misiune pe raza localităţii Izvin.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.06.2019 - 20:45

UPDATE: Potrivit Poliției Române, suspectul care este acum acuzat și de uciderea polițistului se numește Lepa Ionel Marcel (48 de ani), care era deja urmărit internațional pentru tâlhărie.

"Asigurăm că au fost luate toate măsurile posibile pentru identificarea şi prinderea acestui bărbat. S-a întocmit dosar penal pentru omor calificat, iar procurorii Tribunalului Timiş cercetează cazul. Individul este înarmat la acest moment. Orice persoană îl observă să nu îl abordeze, ci să sesizeze de urgenţă Poliţia", a declarat adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, Florian Dragnea.

Arma folosită de ucigaș este un pistol de calibrul 7,65 milimetri, de provenienţă sârbească, aflat în continuare asupra celui urmărit.

Despre acțiunea de capturare, în care a fost ucis polițistul din județul Timiș, a postat un scurt comentariu și judecătorul Cristi Danileț, fost membru al CSM, care adresează populației un apel pentru susținerea Poliției.

--------------------------------------------------------------

Poliţistul în vârstă de 43 de ani a fost lovit de trei gloanțe, în urma cărora s-a produs decesul, au anunțat, duminică, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Ucigașul ar fi chiar suspectul pe care îl urmăreau polițiștii și care încă nu a fost prins. Incidentul s-a produs în apropierea unei case din localitatea Izvin, unde poliţistul a ajuns chiar faţă în faţă cu suspectul, iar acesta ar fi tras trei gloanţe spre cel care-l urmărea.

Două dintre gloanţe l-ar fi lovit pe poliţist în zona gîtului şi pieptului.

Comentarii