Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Război la nivel înalt: Ce decizie uriașă a luat Facebook

Facebook îşi extinde serviciul de recrutare de pe reţeaua sa socială în 40 de ţări, cu intenţia de a concura pe o piaţă dominată de LinkedIn, deţinută de Microsoft, relatează Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.03.2018 - 13:42

Compania a mai anunţat miercuri şi că intenţionează să investească în 2018 aproximativ 1 miliard de dolari în echipele sale proprii, în tehnologie şi în noi programe.

Lansarea la nivel internaţional a serviciului de recrutare are loc la un an după oferirea acestuia în Statele Unite şi Canada. La momentul respectiv, jurnaliştii au scris că este un război împotriva LinkedIn, dar serviciul de recrutare al Microsoft se adresează angajaţilor cu calificare şi studii înalte.

Facebook încearcă în schimb să atragă candidaţi pentru firmele mici şi mijlocii. Locurile de muncă postate pe Facebook sunt de nivel local, cum ar fi un post de vânzător la o librărie, sau la o cafenea.

Extinderea la nivel internaţional a serviciului de recrutare este cel mai recent semn al interesului Facebook de a oferi astfel de servicii firmelor mici şi locale. Compania a dezvoltat şi servicii de publicitate destinate în mod special firmelor mici, precum şi funcţii precum programarea întâlnirilor pentru paginile de afaceri, anunță News.ro.

Comentarii

loading...