Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

RATB anunță că va suplimenta numărul de tramvaie. Bucureștenii vor aștepta mai puțin în stații

RATB crește numărul de tramvaie de pe linia 47, timpul de așteptare în stații urmând să se reducă de la 20-23 minute la 10-11, se arată într-un comunicat de presă emis de regie.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.01.2018 - 15:01

Acesta face legătura între Ghencea și Piata Unirii și având în vedere că are deja cale proprie de rulare pe cea mai mare parte a traseului (Bd. Ghencea, Calea 13 Septembrie, Strada Progresului), durata unei călătorii între terminale va fi de 20-25 de minute, spun reprezentanții regiei.

"Prin această măsură, călătorii din zonele Ghencea, Drumul Taberei și Cartierul Latin vor beneficia de o alternativă reală de transport spre centrul orașului, prin transbordare la terminalul Ghencea, unul dintre punctele foarte importante de transfer ale sistemului de transport bucureștean", se arată în comunicatul de presă.

Comentarii