Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Poliția confundă Paștele cu Crăciunul. "Sărbătoarea nașterii Domnului, în liniște și siguranță"

Poliția Română a transmis, joi, 5 aprilie, un comunicat referitor la perioada zilelor de Paști, în care vorbește însă despre "Sărbătoarea nașterii Domnului" - adică despre Crăciun.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

05.04.2018 - 14:06

Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române a transmis, joi, un comunicat de presă în care a anunţat efectivele şi măsurile ce vor fi luate în perioada următoare, titlul comunicatului fiind "Sărbătoarea Naşterii Domnului, în linişte şi siguranţă", informează Mediafax.

Ulterior, Centrul de Presă al Poliţiei Române a revenit cu o erată, în care anunţă că titlul comunicatului era greşit.

"Dintr-o eroare, către dvs a fost transmis un comunicat de presă cu măsurile dispuse şi forţele implicate în perioada Sărbătorilor Pascale. Ne cerem scuze pentru titlu", au transmis reprezentanţii IGPR.

Comentarii