Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel: Biserica nu poate să fie lipsită de ispite

"Într-o societate secularizată, Biserica nu poate să fie lipsită de ispite", a declarat Patriarhul Daniel, într-un interviu acordat TVR.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 23.12.2017 - 17:36

Acesta este primul interviu acordat de un patriarh al BOR în ultimii zece ani.

"Se cunoaște că atunci când credincioșii sunt tulburați, trebuie să facem acte de pocăință, de îndreptare și, în același timp, să promovăm o disciplină a clerului. Dar, ca și orice altă comunitate, avem în biserica noastră și nevoie de o întărire a vieții duhovnicești. Într-o societate secularizată, Biserica nu poate să fie lipsită de ispite. În înțelesul că se construiește viața particulară sau socială fără referire la valorile religioase și, din acest punct de vedere, noi trebuie să păstrăm fidelitatea și să încercăm să recuperăm pe cei care au căzut", a declarat Preafericitul Daniel în interviul de la TVR.

Comentarii

loading...