Constanţa, ambulanță cu doi copii transportați la spital a rămas înzăpezită

O ambulanţă ce transporta doi copii din Tulcea la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa a rămas blocată în zăpadă miercuri dimineaţă de la ora 03,00, pe DN 22, la aproximativ 22 km de municipiul reşedinţă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) D

Iulia Zarnescu 0 comentarii

28.02.2018 - 10:03

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă, echipe de salvatori au plecat către locul indicat de echipajul de pe ambulanţă pentru a-i transporta în siguranţă pe cei doi copii la SCJU Constanţa.

O informare transmisă de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa arată că, miercuri dimineaţă, pe raza judeţului Constanţa erau închise şase drumuri naţionale (DN 3 Constanţa-Ostrov, DN 22C Murfatlar-Constanţa, DN 2A Ovidiu-Hârşova, DN 22 Ovidiu-limită hotar judeţul Tulcea, DN 22A Hărşova-Saraiu, DN 3C Constanţa-Ovidiu). De asemenea, sunt în continuare închise A2 şi A4, iar pe DN 38 Agigea-Negru Vodă se circulă cu restricţie de tonaj de maxim 3, 5 tone.

Între Valul lui Traian şi Constanţa se circulă controlat, cu echipaje de poliţie şi utilaje de deszăpezire antemergătoare, informează AGERPRES.

Comentarii