Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

44 de apeluri la Salvamont în ultimele 24 de ore. Cele mai multe, în Lupeni și Brașov

Salvamontiştii au primit 44 de apeluri de urgenţă în ultimele 24 de ore, cele mai multe fiind pentru Lupeni şi pentru municipiul Braşov, anunță Salvamont România.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

06.02.2018 - 08:34

În ultimele 24 de ore la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 44 apeluri de urgenţă: trei apeluri pentru Salvamont Predeal, două apeluri pentru Salvamont Caraş-Severin , şase apeluri pentru Salvamont Sinaia, nouă apeluri pentru Salvamont municipiul Braşov, trei apeluri pentru Salvamont Salvaspeo Gorj, două apeluri pentru Salvamont Harghita, 11 apeluri pentru Salvamont Lupeni, două apeluri pentru Salvamont Alba, trei apeluri pentru Salvamont Salvaspeo Mureş, un apel pentru Salvamont Judeţul Braşov, un apel pentru Salvamont Neamţ şi un apel pentru Salvamont Salvaspeo Bihor.

De asemenea, s-au mai primit alte 25 apeluri prin care se solicitau informaţii despre zonele montane.

Comentarii

loading...