18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăȘtirile zileiApple va organiza un eveniment în luna mai a anului 2024. Ce...

Apple va organiza un eveniment în luna mai a anului 2024. Ce pregătește compania

Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anunțat marți compania, în contextul în care există informații potrivit cărora luna viitoare va lansa mult așteptatele versiuni îmbunătățite ale iPad Pro și iPad Air, scrie Reuters.

Compania cu sediul în Cupertino, California, nu a dezvăluit mai multe detalii despre evenimentul din lun mai.

Bloomberg News a relatat în luna martie că furnizorii de peste hotare Apple au accelerat producția noilor iPad-uri și că lansarea era planificată pentru începutul lunii mai.

Posibila lansare vine într-un moment în care vânzările de iPad au scăzut. Vânzările au scăzut cu 25%, la 7,02 miliarde de dolari în primul trimestru, în timp ce cele ale iPhone, cel mai popular produs al său, au încetinit și ele.

Piața tabletelor se află sub presiune pe măsură ce incertitudinea economică planează, iar consumatorii reduc cheltuielile neesențiale, dar Apple se așteaptă să combată scăderea cererii cu noi produse.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

ELCEN o acuză pe Firea că a mințit la Realitatea Plus, în legătură cu falimentul RADET

Se încearcă din nou inducerea în eroare a opiniei publice în sensul în care ELCEN este considerată cauza falimentului RADET, transmit reprezentanții Electrocentrale București. Vă...
Ultima oră
Pe aceeași temă