Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traian Băsescu își depune candidatura pentru al doilea mandat de primar general al Capitalei

Euro-deputatul Traian Băsescu vrea să conducă destinele municipiului București în perioada 2020 – 2024, la două decenii de la precedentul mandat în fruntea Capitalei.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 16.08.2020 - 10:59

Traian Băsescu a anunțat că își depune oficial candidatura la Primăria Capitalei în cursul zilei de duminică. El este așteptat cu documentele de înscriere la ora 13.00 la Biroul Electoral Municipal.

În vârstă de 68 ani, fostul președinte al României va candida din partea Partidului Mușcarea Populară, partid fondat chiar de el, și se arată optimist în ceea ce privește câștigarea unui al doilea mandat de primar general. O funcție pe care a mai ocupat-o în perioada 2000 – 2004 și care a fost o rampă de lansare pentru câștigarea în luna decembrie 2004 a primului mandat de șef al statului.

Traian Băsescu s-a înscris în cursa pentru Primăria Capitalei după ce USR a cerut și obținut în cadrul negocierilor cu PNL ca partidul lui Traian Băsescu să nu intre în calculele candidaturilor comune la Primăriile celor 6 sectoare din București susținute de forțele de dreapta.

Comentarii