15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăPSD București își prezintă "noua" echipă: Gabriela Firea și Robert Negoiță

PSD București își prezintă “noua” echipă: Gabriela Firea și Robert Negoiță

Gabriela Firea, cea care și-a pierdut funcția de ministru și a fost suspendată din conducerea PSD acum câteva luni, pare să fi revenit, în septembrie 2023, în fruntea PSD București.

Într-o postare pe facebook, Gabriela Firea anunță că “împreună cu secretarul general al PSD, Paul Stănescu, parlamentarii și liderii organizațiilor de sector din București, am analizat situația în care se află proiectele propuse de PSD în București și care sunt acțiunile pentru următoarea perioada”. Se observă că din această enumerare lipsește funcția de lider al filialei PSD București, de unde ar rezulta că pe această funcție a revenit chiar Gabriela Firea.

“Echipa social-democrată din București este pregătită să revitalizeze proiectele începute și blocate după alegerile din 2020”, mai menționează, în postarea ei, Gabriela Firea. Această idee ar sugera că Gabriela Firea ar candida la un nou mandat de primar al Capitalei, în anul 2024, cu susținerea PSD.

Această postare a Gabrielei Firea pare să fi apărut pe facebook la data de 14 septembrie 2023. Pe internet, pe site-ul PSD, Gabriela Firea apare, din nou, cu funcția de prim-vicepreședinte PSD. Teoretic, ea este acum al doilea om din ierarhia PSD, la nivel național, după Marcel Ciolacu.

În aceeași zi, 14 septembrie, pe contul de facebook al organizației PSD București a fost postat un scurt clip video în care apare Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei. Clipul este preluat chiar de pe contul de facebook al lui Robert Negoiță. În plus, PSD București anunță că “de astăzi, putem circula pe o nouă stradă, realizată în mai puțin de două săptămâni, de echipa de profesioniști de la Primăria Sectorului 3”, stradă care reprezintă un “obiectiv asumat de Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță”.

Acum câteva zile, la 11 septembrie 2023, la una dintre ceremoniile de deschidere a anului școlar, Robert Negoiță a apărut alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă