29.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăPoliticăProtest în fața Sălii Palatului, unde are loc Congresul PSD

Protest în fața Sălii Palatului, unde are loc Congresul PSD

Manifestanții ar urma să-i aștepte pe social-democrați cu pancarte pe care vor fi scrise promisiunile neîndeplinite ale PSD din programul de guvernare, precum și cu găleți pline cu lapte, ouă, ulei, pâine, carne sau alte alimente care ar urma să se scumpească.

Oamenii mai vor să aducă și produse care sunt necesare în inchisoare, precum pastă de dinți, hârtie igienică și săpun, dar și o jucărie din pluș reprezentându-l pe omul de zăpadă Olaf din filmul animat „Frozen”, aluzie la Oficiul European de Luptă Antifrauda (OLAF.

 „Vom avea ocazia să-i privim în ochi pe cei care ne-au mintit de aproape trei decenii și care mai bine de un an de zile încearcă să salveze membrii partidului de închisoare, decapiând Justiția”, scrie pe pagina de Facebook a evenimentului intitulat „Congresul Extraordinar al corupților din România”.

 Potrivit organizatorilor, începând cu ora 10.30 manifestanții îi vor aștepta pe social-democrați într-un protest mut, cu pancarte pe care vor fi scrise promisiunile neîndeplinite ale coaliției din programul de guvernare.

 Produsele aduse vor fi donate după protest persoanelor nevoiase.

„Astfel le vom atrage atenția că nivelul de trai din România este din ce în ce mai scăzut, că sunt incompetenți și că tot noi, cetățenii de rând, ne-am săturat să fim furați și că suntem sătui să ne risipească banii. Salariile nu au fost mărite după modificările codului fiscal. Corupția și inflația din România au ajuns la cote istorice, la fel și cursul valutar (valoarea unui euro se apropie de 4.7 lei). Sunt anunțate creșteri semnificative în perioada imediat următoare la alimentele de baza. Creșteri care se datorează scumpirii carburanților, a instabilității economice, a incompetenței și eșecurilor guvernamentale ale PSD. Probabil că suntem singura țară din lume care a schimbat trei guverne în decursul unui an”, se mai arată pe pagina evenimentului.

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă