Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mihai Fifor: "PNL nu a votat impozitarea pensiilor speciale!"

Mihai Fifor: "PNL nu a votat impozitarea pensiilor speciale!"

Secretarul general al PSD lansează un atac împotriva parlamentarilor PNL pe care îi acuză că nu au votat taxarea pensiilor speciale. "Țipau că PSD e de vină, că PSD nu vrea. Toată minciuna și demagogia au ținut până ieri, când a venit votul!", a spus Fifor.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.09.2019 - 09:10

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susține că liberalii și-au arătat adevărata față,  fiind singurii care nu au votat impozitarea pensiilor speciale.

''PNL nu a votat impozitarea pensiilor speciale! Câtă demagogie! Ce mai țipau ei că sunt prea mari aceste pensii! Că nu e echitabil față de cei care contribuie la pensii! Că nu e corect față de ceilalți pensionari care au muncit o viață! Că PSD e de vină, că PSD nu vrea... Toată minciuna și demagogia au ținut până ieri, când a venit votul!

Când au văzut că PSD chiar face justiție socială și chiar impozitează pensiile speciale și-au arătat adevărata față!

Liberalii au fost singurii care nu au votat proiectul. Să țineți minte acest lucru când vor veni în campanie să vă ceară votul!

Să îi trimiteți la plimbare, să îl ceară de la cei cu pensii speciale de sute de milioane de lei vechi, pe care i-au reprezentat ieri în Parlament!'', a scris Mihai Fifor.

Comentarii