3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăGabriela Firea a anunțat candidații PSD pentru cele șase sectoare ale Capitalei

Gabriela Firea a anunțat candidații PSD pentru cele șase sectoare ale Capitalei

“Săptămâna viitoare vom depune şi noi candidaturile pentru alegerile locale, în cazul în care guvernul le va mai organiza, şi vom continua să muncim în Bucureşti, să ne implicăm, să ne pese, să ne asumăm şi greşeli omeneşti, să găsim rezolvări pentru probleme care trenează de 30 de ani, să luptăm pentru o Capitală frumoasă şi modernă, cu colegii mei : Sectorul 1 – Daniel Tudorache; Sectorul 2 – Cristian Popescu; Sectorul 3 – Aurelian Bădulescu; Sectorul 4 – Daniel Băluţă; Sectorul 5 – Daniel Florea; Sectorul 6 – Gabriel Mutu”, a anunțat Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

Dintre cei indicați de Firea, Dan Cristian Popescu, actualul viceprimar al Sectorului 2, a confirmat deja că PSD îi susţine candidatura la funcția de primar al Sectorului 2.

La Sectorul 3, actualul viceprimar general Aurelian Bădulescu va concura împotriva lui Robert Negoiță, primarul în funcție, care a fost ales în primul mandat pe lista PSD dar care acum candidează în alianță cu Victor Ponta, liderul partidului Pro România.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă