21.5 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăPoliticăDaniel Zamfir: Melescanu nu are sustinerea ALDE

Daniel Zamfir: Melescanu nu are sustinerea ALDE

“Teodor Meleşcanu neconsultându-se cu nimeni a venit astăzi să ne spună la grup că i-a propus să preia preşedinţia Senatului, lucru care nu a fost susţinut de nici unul din senatorii ALDE, adică e o altfel de discuţie în alt registru. Ce ne-a surprins pe noi este că domnul Meleşcanu nu a discutat-o în interiorul grupului ALDE, nu a vorbit cu nimeni, a venit direct să anunţe lucrul ăsta şi văzând că nu are susţinerea niciunui coleg de la ALDE s-a renunţat astăzi la alegerea preşedintelui Senatului”, a afirmat Daniel Zamfir, luni seara, la Antena3.

Meleşcanu: “Există şi reţineri foarte multe. Va trebui să mergem în Senat, să vedem care va fi votul”. 

Fostul ministru de Externe a precizat că nu s-a pus problema excluderii sale din ALDE:

“Nu s-a discutat (excluderea din ALDE). Eu cred că colegii vor realiza că e cea mai bună idee. Nu accept eu sprijinul, ei (PSD -n.r.) mi-au oferit. Cred sincer că e nevoie de stabilitate în România şi Parlamentul va avea un rol deosebit. Toată lumea are şanse, că eu nu ştiu la PSD, la liberali cum vor vota oamenii. Eu sper ca relaţia să nu se înrăutăţească, sper să ajut mult mai mult partidul din această poziţie. Nu cred că putem ajunge la această variantă”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu nu stia ca PSD il susţine pe Teodor Meleşcanu la conducerea Senatului, conform declaratiilor sale.

Cele mai citite

Mutarea cu care Ciolacu a căștigat bătălia pentru creșterea salariului minim

Salariul minim se majorează de la 1 iulie cu 400 de lei, așa cum PSD a anunțat în urmă cu câteva luni. Decizia a...

Mutarea cu care Ciolacu a căștigat bătălia pentru creșterea salariului minim

Salariul minim se majorează de la 1 iulie cu 400 de lei, așa cum PSD a anunțat în urmă cu câteva luni. Decizia a...

RL a pus din nou ALPAB la tuns iarba

Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB), instituție subordonată Primăriei Capitalei, susține că a demarat lucrări de cosire a ierbii din zona Piața Unirii,...
Ultima oră
Pe aceeași temă