Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Winona Ryder se consideră căsătorită de 26 de ani cu Keanu Reeves

Actrița Winona Ryder a făcut declarația bizară sâmbătă, într-un interviu pentru Entertainment Weekly. "Chiar ne-am căsătorit în <<Dracula>>", a spus ea. "Nu, jur că eu cred că suntem căsătoriți în viața reală", a continuat ea.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.08.2018 - 09:17

Regizorul celebrei producții, Francis Ford Coppola, a apelat la un preot român pentru scena căsătoriei pe care a avut-o protagonistă pe Winona Ryder. Slujba a fost ținută pentru filmările la "Dracula", dar ritualul cununiei a fost complet, iar din acest punct de vedere Keanu şi Winona au fost declarați soţ şi soţie în timpul filmărilor.

"În acel film, Francis a folosit un preot român. Am filmat scena și preotul a ținut slujba. Deci cred că ne-am căsătorit", a spus actrița.

Reeves, care a filmat cu ea pentru comedia romantică "Destination Wedding", a spus că nu s-a gândit niciodată la asta. "Am spus da?", a întrebat-o el. "Nu-ți amintești? Era de Ziua Îndrăgostiților", i-a spus Winona.

Apoi, starul a intrat în jocul ei: "Oh, Doamne, suntem căsătoriți", a răspuns el.

Winona Ryder și Keanu Reeves (53 de ani) s-au reunit sâmbătă pentru o ședință foto de promovare a comediei "Destination Wedding". 

Filmul pe care cei doi îl promovează urmărește povestea a doi invitați mizantropi la o nuntă care are loc în decorul superb al podgoriilor din California. "Destination Wedding" va fi lansat pe 21 august.

Comentarii

loading...