25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleWinona Ryder se consideră căsătorită de 26 de ani cu Keanu Reeves

Winona Ryder se consideră căsătorită de 26 de ani cu Keanu Reeves

Regizorul celebrei producții, Francis Ford Coppola, a apelat la un preot român pentru scena căsătoriei pe care a avut-o protagonistă pe Winona Ryder. Slujba a fost ținută pentru filmările la “Dracula”, dar ritualul cununiei a fost complet, iar din acest punct de vedere Keanu şi Winona au fost declarați soţ şi soţie în timpul filmărilor.

“În acel film, Francis a folosit un preot român. Am filmat scena și preotul a ținut slujba. Deci cred că ne-am căsătorit”, a spus actrița.

Reeves, care a filmat cu ea pentru comedia romantică “Destination Wedding”, a spus că nu s-a gândit niciodată la asta. “Am spus da?”, a întrebat-o el. “Nu-ți amintești? Era de Ziua Îndrăgostiților”, i-a spus Winona.

Apoi, starul a intrat în jocul ei: “Oh, Doamne, suntem căsătoriți”, a răspuns el.

Winona Ryder și Keanu Reeves (53 de ani) s-au reunit sâmbătă pentru o ședință foto de promovare a comediei “Destination Wedding”. 

Filmul pe care cei doi îl promovează urmărește povestea a doi invitați mizantropi la o nuntă care are loc în decorul superb al podgoriilor din California. “Destination Wedding” va fi lansat pe 21 august.

Cele mai citite

Judecătorul care a cerut azil politic în Belarus. “Aici este un preşedinte foarte înţelept”

Un judecător polonez a cerut azi politic în Belarus, în contextulrelațiilor tensionate dintre Polonia și Belarus. El susține că acolo se află"un preşedinte foarte...

Chelsea, gata să investească din nou sume exorbitante în această vară. Georgiy Sudakov, luat în vizor

Chelsea este gata să investească din nou generos în această vară, cu discuții deja demarate pentru transferul mijlocașului Georgiy Sudakov de la Șahtior, jucător...

Taiwan, lovit de un cutremur

Taiwan a fost lovit de un cutremur cu magnitudine de 5.4, potrivit Reuters. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 25 kilometri. Conform Centrului chinez...
Ultima oră
Pe aceeași temă