12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleVremuri grele pentru Angelina Jolie. Ce se întâmplă cu actrița

Vremuri grele pentru Angelina Jolie. Ce se întâmplă cu actrița

Într-un amplu interviu acordat publicației Vogue, Angelina Jolie a vorbit despre viața personală și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în creșterea celor 6 copii pe care îi are cu Brad Pitt. Fotografiată în casa ei din Los Angeles, aflată la doar cinci minute distanță de locuința fostului ei partener, Angelina le împărtășește reporterilor gândurile ei la vârsta de 45 de ani. În declarațiile sale actrița a pus accentul pe familia sa și despre etapele importante care au avut loc în ultimul an: Zahara, unul dintre copii, a avut parte de intervenții chirurgicale în ultimul an, dar și-a și obținut permisul de conducere, în vreme ce Pax a ajuns în ultimul an de liceu. Întrebată dacă simte că se află într-o etapă fericită a vieții sale, Angelina Jolie vorbește cu sinceritate despre asta:

„Nu știu. Ultimii ani au fost foarte dificili. M-am concentrat pe vindecarea familiei noastre. Se întâmplă încet, ca și cum s-ar topi gheața și sângele mi s-ar întoarce în corp. Încă nu am ajuns acolo, încă nu sunt acolo. Dar sper să ajung. Fac planuri în acest sens. Îmi place să fiu mai în vârstă. Mă simt mult mai bine de când am peste 40 de ani decât mă simțeam în tinerețe. Poate pentru că… nu știu… poate pentru că mama mea nu a trăit foarte mult, așa că ceva în legătură cu vârsta asta înseamnă pentru mine mai degrabă o victorie decât un motiv de întristare.”

Angelina Jolie vorbește, totodată, și despre felul în care copiii ei sunt cei care au acum grijă de ea.

„Îmi place. De-abia aștept să ajung la 50 de ani – simt că o să fiu în formă la 50. Deși zilele trecute săream pe trambulină, iar copiii mi-au spus: „Nu, mamă, nu face asta. O să te rănești.” M-am gândit: ‘Doamne, nu e amuzant? La un moment dat eram o eroină în filme de acțiune, iar acum copiii mei îmi spun să nu mai sar pe trambulină, pentru că o să mă rănesc”.

 

 

Încă se războiesc în tribunale

 

Războiul continuă la patru ani de la inițierea divorţului! Brad și Angelina au întâmpinat de-a lungul timpului obstacole în procesul de custodie al celor 6 copii pe care cei doi actori îi au împreună.

Angelina Jolie nu acceptă cererea lui Pitt de a împărți în mod egal custodia copiilor

O sursă apropiată actriței a declarat pentru DailyMail că Angelina este fermă și nu va ceda în fața fostului soț: „Angelina a luptat din răsputeri pentru a obține ceea ce vrea în acest divorț, când vine vorba de copiii ei, ea nu va da înapoi. Plătește o avere echipei sale juridice, așa că, dacă va considera că unul dintre avocații ei trebuie să plece, nu va ezita să ia hotărârea’, a povestit sursa.

Cei doi au împreună 6 copii și numai unul în vârstă de 19 ani, Maddox, cu care Brad Pitt nu are o relație tocmai bună după divorțul de Angelina. În proces, Brad și Angelina se luptă pentru a decide cât timp își va petrece ficare cu copiii.

 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă