34.5 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSportAlte sporturiGALERIE FOTO. Cea mai sexy femeie-jocheu, idilă cu un jucător de rugby

GALERIE FOTO. Cea mai sexy femeie-jocheu, idilă cu un jucător de rugby

Lumea sportului și tabloidele britanice și-au ațintit toate privirile spre Leonna Mayor, cea mai sexy femeie-jocheu din lume, care se află în mijlocul unui scandal amoros cu fostul jucător de rugby Stuart Hogg.

În contextul în care Gillian Hogg, soția fostului internațional scoțian, a adus recent pe lume cel de-al patrulea copil al cuplului, noul tătic a surprins pe toată lumea când s-a afișat în public alături de Leonna Mayor, o cunoscută prezentatoare Sky Sports, care practică și echitația.

După ce în vara acestui an Hogg a făcut anunțul șocant că renunță la rugby pentru că dorește să petreacă mai mult timp cu familia sa, iată că planurile i-au fost date peste cap de frumusețea și senzualitatea Leonnei Mayor, considerată cea mai sexy femeie-jocheu din lume.

Portrait photo of Leonna Mayor at age 15
Leonna Mayor - UK Image
Leonna Mayor, image

Surse apropiate de Leonna susțin că aceasta a fost atrasă de carisma și farmecul lui Stuart Hogg încă de la începutul relației lor. Cuplul pare să fi navigat cu atenție prin apele unei relații secrete, departe de privirile indiscrete ale presei, până când au fost surprinși într-o situație tandră care nu a mai putut fi ascunsă.

Relația celor doi a fost confirmată printr-o fotografie postată pe Instagram, unde prezentatoarea a distribuit o imagine cu descrierea „Cea mai frumoasă zi de luni”, împreună cu un emoji îndrăgostit și cântecul „Better Together” cântând în fundal.

În ciuda situației delicate în care se află, Leonna Mayor alege să rămână discretă în fața ochilor critici și să își păstreze echilibrul între viața profesională și cea privată, chiar și în fața valului de controverse.

Leonna Mayor, a British politician, aged 10, smiling
Leonna Mayor, aged 8, standing with a smile

Cu un trecut de succes în cursele de cai – 32 de victorii obținute între anii 2009 și 2013 – Leonna a rămas în domeniu și prezintă cele mai tari evenimente sportive pentru ITV Racing și Sky Sports.

Leonna Mayor - Picture of a 16-year-old girl

În 2013, blondina a luat parte la o ședință foto controversată, care i-a atras un val imens de critici. Motivând pozele în care apare aproape dezbrăcată, Leonna a declarat: „Știu motivele pentru care am făcut-o. Nu am făcut rău nimănui și nu regret. Găsesc foarte ofensator când oamenii spun că primesc joburi doar pentru că sunt frumoasă. Nu e ca și cum stau în fața camerei fără să fac nimic. Sper să am copii în viitor și nu există nimic ce ar putea găsi ei pe internet de care aș fi rușinată, chiar deloc”.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă