22.9 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăLifestyleTottenham vrea 10 milioane de euro pe Chiricheş

Tottenham vrea 10 milioane de euro pe Chiricheş

Tottenham vrea 10 milioane în schimbul cedării definitive a jucătorului român, Vlad Chiricheş, şi speră să recupereze investiţia de 9,5 milioane de euro.

Preţul de zece milioane de euro este "pentru cine întreabă". Arsenal şi Juventus sunt cluburile cele mai interesate de Chiricheş, cu menţiunea că gruparea londoneză este într-o situaţie financiară mai bună decât "rivala" italiană, scriu jurnaliştii de la Sport Mediaset.

Presa internaţională a scris, săptămâna trecută, că Juventus a luat legătura prin intermediari cu clubul Tottenham pentru transferul fundaşului Vlad Chiricheş, însă nu este dispusă să plătească mai mult de opt milioane de euro pentru fostul stelist.

Campioana Italiei doreşte un împrumut al fundaşului în vârstă de 25 de ani, cu opţiune de cumpărare. Totodată, tranzacţia ar trebui să aibă loc în ianuarie, numai în situaţia în care Juventus se califică în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

De asemenea, conform presei engleze, clubul Arsenal Londra doreşte să-l achiziţioneze pe Chiricheş în perioada de transferuri din această iarnă şi este dispus să ofere suma cerută de Tottenham pentru român.

Cele mai citite

Huzurul din bani publici pentru pseudo vătaful masonilor, plagiatorul Radu Bălănescu

Plagiatorul Radu Ninel Bălănescu a rămas în continuare vătaful masonilor din România, chiar dacă scriptic nu este la butoane și continuă să fie...

Bacalaureat 2024. Astăzi este proba orală la Limba română

Examenul de Bacalaureat 2024 începe în ziua de luni, 17 iunie, prima probă fiind proba orală la Limba și literatura română. Peste 134.000 de candidaţi...

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă