17.8 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăLifestyleSteaua are un nou antrenor: Constantin Gâlcă, în locul lui Reghecampf

Steaua are un nou antrenor: Constantin Gâlcă, în locul lui Reghecampf

Tehnicianul Constantin Gâlcă a fost numit, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti. Gâlcă îl înlocuiește pe Laurenţiu Reghecampf, după ce acesta a plecat la formaţia saudită Al Hilal.

Constantin Gâlcă a fost la Penitenciarul Poarta Albă pentru a discuta cu Gigi Becali, după care el a fost anunțat drept noul tehnician al campioanei României. După plecarea lui Reghecampf în Arabia Saudită au apărut mai multe opțiuni pentru banca tehnică a clubului Steaua, însă Gâlcă a fost cel pe care Becali și l-ar fi dorit de la bun început, potrivit surselor din cadrul clubului.

Gâlcă antrenează în prezent și naționala Under 17 a României. Înainte de a se întoarce în fotbalul românesc el a mai antrenat echipa secundă a clubului spaniol Almeria.

Constantin Gâlcă, în vârstă de 42 de ani, a evoluat în cariera sa la cluburile: Progresul Bucureşti, FC Argeş, Steaua, Real Mallorca, Espanol Barcelona, Villarreal, Real Zaragoza, Almeria şi Gimnastic Tarragona.

La naționala României, Gâlcă a avut 68 de prezenţe și a reuşit să marcheze patru goluri. El a participat la turneele finale ale Cupei Mondiale din 1994 şi 1998 şi ale Campionatului European din 1996 şi 2000.

Cele mai citite

S-a lansat primul model dedicat limbii române pentru inteligența artificială de tip ChatGPT

O echipă de cercetători români a creat un model de limbaj (LLM – „large language model”) dedicat limbii române, ce poate fi folosit pentru...

Curtea Constituțională discută sesizarea privind comasarea alegerilor

Curtea Constituţională a României (CCR) dezbate, astăzi, sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) în legătură OUG privind organizarea alegerilor din 9 iunie.Este...

Terminalul din Berceni al liniei STB 97 a fost mutat

Terminalul din Berceni al liniei 97 a fost mutat în stația „Pasaj Mihai Bravu”, anunță Societatea de Transport București (STB). Începând de astăzi, 14.05.2024, terminalul...
Ultima oră
Pe aceeași temă