18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleSelecționerul Coreei de Nord, suspendat un an, după comportament violent la Jocurile...

Selecționerul Coreei de Nord, suspendat un an, după comportament violent la Jocurile Asiatice

Selecţionerul Coreei de Nord, Yun Jong-Su, a fost sancționat de către Confederaţia Asiatică de Fotbal (AFC), după ce a avut un comportament violent în finala Jocurilor Asiatice, din octombrie. El a primit suspendare timp de un an de zile de pe terenul de fotbal.

Conducătorul selecționatei de la Phenian a avut o reacție violentă la finala turneului de la Incheon (Coreea de Sud), când echipa sa a fost învinsă de Coreea de Sud. Yun a adresat injurii organizatorilor și de asemenea i-a acuzat pe arbitri că au favorizat echipa din sud.

Potrivit deciziei AFC, Yun poate rămâne selecţionerul Coreei de Nord și poate asista la antrenamente, însă nu va avea acces la vestiare şi pe teren.

De asemenea, jucătorul nord-coreean Kim Yong-Il, eliminat la meciul din 2 octombrie, a fost suspendat şase luni tot pentru comportament violent.

Cele mai citite

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...

Zeljko Kopic, încrezător înaintea barajului cu Csikszereda: „Dinamo este favorită”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că formaţia sa este favorită în barajul cu divizionara secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. „Suntem într-o formă bună, ne-am...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...
Ultima oră
Pe aceeași temă