16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleRomânia are selecționer: Anghel Iordănescu, principal, Moldovan printre secunzi

România are selecționer: Anghel Iordănescu, principal, Moldovan printre secunzi

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, l-a propus pe Anghel Iordănescu pentru funcția de selecționer al României. Numirea acestuia mai este doar formalitate, urmând ca CEx să valideze propunerea președintelui în ședința de luni, 27 octombrie.

Propunerea înaintată de Răzvan Burleanu a fost: Anghel Iordănescu – selecționer; Viorel Moldovan, Daniel Isăilă, Ionuţ Badea – antrenori secunzi.

"Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, propune Comitetului Executiv al FRF o nouă conducere tehnică a echipei naţionale. Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal va analiza în şedinţa de luni, 27 octombrie 2014, propunerile preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, privind noua componenţă a staff-ului tehnic al echipei naţionale. Antrenor principal: Anghel Iordănescu; Antrenori secunzi: Viorel Moldovan, Daniel Isăilă, Ionuţ Badea", se anunță într-un comunicat al FRF, pe site-ul oficial.

Iordănescu, în prezent directorul tehnic al FRF, a fost selecţioner între anii 1993 şi 1998, precum şi între 2002 şi 2004. Viorel Moldovan este în prezent selecţionerul echipei de tineret a României, astfel că rămâne de văzut dacă el va avea cumul de funcții. Daniel Isăilă a antrenat ultima oară echipa Astra Giurgiu, în timp ce Ionuţ Badea a fost tehnicianul echipei Oţelul Galaţi.

Cu toate că pe lista FRF s-au aflat mai multe nume, cel mai aproape de a ajunge la o înțelegere cu federația au fost Mircea Lucescu. Iordănescu, deși a fost propus încă de la început, el a refuzat, inițial oferta, preferând să rămână în continuare director tehnic al naționalei. Nu este exclus ca propunerea lui Burleanu să fie una temporară, până când federația va reuși să semneze cu unul dintre antrenorii pe care îi urmărește.

Cele mai citite

Importanța testelor de screening pentru femei – Pasul esențial către o sănătate durabilă

Datorită progreselor rapide ale tehnologiei aplicate în medicină, femeile pot face teste de screening pentru a depista la timp boli grave, bolile canceroase, în...

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă