12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleRăzvan Simion și iubita sa, Daliana Răducan, surprinși în ipostaze inedite!

Răzvan Simion și iubita sa, Daliana Răducan, surprinși în ipostaze inedite!

Răzvan Simion se iubește de un an de zile cu arhitecta, Daliana Răducan. Cei doi au preferat însă o perioadă să își țină relația într-un con de umbră, însă de la un timp sunt din ce în ce mai activi în mediul online. Semn că relația devine din ce în ce mai serioasă! 

La finalul weekendului care tocmai s-a încheiat, prezentatorul TV și partenera sa s-au relaxat în compania prietenilor cu o plimbare pe lac și, ca niciodată, acesta a postat o serie de imagini în ipostaze tandre cu iubita. O primă imagine cu cei doi îl surprinde pe Răzvan Simion sărutând-o pe frunte pe Daliana Răducan, alături de care a scris expresia „Numai zeii”.

Într-o altă postare publică pe pagina sa de Instagram, prezentatorul a mai urcat o fotografie din timpul plimbării cu barca, în care partenera sa îl ține puternic strâns în brațe:

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

 

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu de un an de zile. Partenera prezentatorului TV a făcut parte în trecut din echipa emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă