12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestylePrințul Philip al Marii Britanii a fost externat

Prințul Philip al Marii Britanii a fost externat

Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost externat marți, 16 martie, la o lună după ce a fost internat la recomandarea medicului său, anunță Dailymail. 

După ce a fost surprins de paparazzi când părăsea spitalul, Palatului Buckingham a transmis o declarație prin care confirmă zvonurile: 

„Ducele de Edinburgh a fost externat astăzi din spitalul King Edward VII și s-a întors la Castelul Windsor, în urma tratamentului pentru o infecție și a unei intervenții tratate cu succes pentru o afecțiune. Alteța Sa Regală dorește să mulțumească întregului personal medical care l-a îngrijit atât la spitalul King Edward VII, cât și la spitalul Sf. Bartolomeu, precum și tuturor celor care i-au trimis urări de bine”, scrie Daily Mail.

 

Prințul Philip fost internat pe 16 februarie la recomandarea medicului său. Ducele „nu se simțea bine”. Conform purtărorilor de cuvânt de la Palat, decizia de internare  a fost o „măsură de precauție”.

Surse apropiate familiei regale au relatat presei că motivul pentru care Prințul Philip a fost internat nu are legătură cu pandemia de coronavirus.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă