24.3 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăLifestylePrimarul Capitalei: Arena Națională NU poate primi aviz ISU

Primarul Capitalei: Arena Națională NU poate primi aviz ISU

Arena Națională nu poate primi aviz de funcționare din partea ISU, anunță primarul general interimar al Capitalei, potrivit Digi 24.

Primarul interimar Răzvan Sava a declarat că noul acoperiș al Arenei, care este retractabil, este fabricat în Germania și este fabricat dintr-un material care este omologat doar în Germania, nu și în România.

În lipsa avizului de la ISU, Arena Națională nu poate fi folosită. Acoperișul retractabil a costat 200 de milioane de lei.

Proiectul inițial al Arenei Naționale a avut aviz ISU, dar acest proiect inițial nu includea și un acoperiș retractabil.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Polițiștii și procurorii fac peste 150 de percheziții, în dosare cu prejudicii de peste 30 de milioane lei

Polițiștii și procurorii români au efectuat peste 150 de percheziții domiciliare în ziua de joi, 30 mai 2024, aceasta fiind cea de-a patra zi...

Guvernul taie posturi la Ministerul Justiției. Ce salarii și ce sporuri au consilierii

Executivul are pe ordinea de zi a ședinței din 30 mai 2024 o Hotărâre de Guvern prin care desființează patru posturi din organigrama Ministerului...

De ce să aduci Brâncoveanu învechit la Vișina(ta)

Ilustrație: Marian Avramescu Duminica trecută, președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a mers în Oltenia, pentru a demonstra că Buzăul nu este...
Ultima oră
Pe aceeași temă