27.8 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăLifestylePentru servicii profesionale curatare si impermeabilizare marmura apeleaza la Premier Cleaning!

Pentru servicii profesionale curatare si impermeabilizare marmura apeleaza la Premier Cleaning!

Podelele sunt foarte importante atunci cand ne gandim la curatenia casei noastre. Sunt primul lucru la care se uita oricine ne trece pragul casei. Cand vine vorba de firme, spatii comerciale, lucrurile stau fix la fel. Curatenia podelelor si a pardoselilor, indiferent din ce material sunt confectionate, inseamna o oglinda a respectului atat pentru clientii care ii trec pragul cat si pentru angajati.

Curatenia acestor suprafete este insa de cele mai multe ori foarte dificila si necesita multa grija. Oricat de bine ar incerca personalul sau proprietarul pardoselii sa o curete, oricate produse asa-zis profesionale ar incerca, rezultatele se lasa asteptate iar suprafata pardoselii devine din ce in ce mai stearsa.

Pardoseala de marmura este extrem de frumoasa, dar deosebit de pretentioasa. Intretinerea sa costa atat bani, cat si timp. Orice firma care se respecta si care vrea rezultate de calitate va chema o firma de curatenie specializata care sa ii redea stralucirea de odinioara.

Marmura este un tip de piatra care necesita ingrijiri speciale pentru ca timpul sa nu isi lase urmele pe suprafata sa. Fiecare pas facut pe marmura o face sa isi piarda din luciu si stralucire, devenind mata ca o piatra oarecare. Pentru a o proteja, procesul de curatare marmura trebuie sa fie efectuat cu maxima seriozitate si profesionalism de catre persoane calificate si specializate in ingrijirea unor suprafete dificile ca aceasta.

O astfel de firma care va avea grija de marmura ta indiferent cat de veche sau de deteriorata este se numeste Premier Cleaning. Aceasta firma este o firma de curatenie care iti poate oferi servicii de curatenie la cele mai inalte standarde pentru ca fiecare client sa fie multumit si sa revina cu drag.

Cine este Premier Cleaning?

Premier Cleaning este o firma de curatenie care iti poate oferi cele mai bune servicii de curatenie la cel mai bun pret. Echipa Premier Cleaning este formata din angajati care au fost atenti instruiti in domeniul strict al curateniei pentru ca serviciile oferite de ei sa fie realizate rapid si eficient. Aceasta echipa le promite o curatenie impecabila tuturor celor care ii contacteaza.

Cine apeleaza la Premier Cleaning?

Persoanele fizice sau juridice care au nevoie de ajutor cu curatenia si igienizarea pe orice anotimp. Este binestiut faptul ca ordinea si curatenia sunt esentiale pentru o sanatate de fier, mai ales cand in casa sunt copii mici.

Cei care nu au timp si nici spatiu sa isi spele covoarele sau cei care au probleme de sanatate si nu isi pot intretine suprafetele acoperite cu marmura sau piatra naturala pe podele. Efortul sustinut nu poate fi efectuat de oricine.

Cei care nu au produse si echipamente profesionale pentru a-si ingriji cum trebuie marmura sau piatra atat din interiorul casei, cat si din curte sau din terase. Orice tip de piatra naturala cere o ingrijire speciala, iar curatarea si incercarile de a slefui cu echipamente nepotrivite care nu sunt profesionale pot face mai mult rau decat bine. Un utilizator obisnuit care nu lucreaza in domeniu poate sa distruga suprafata lucioasa a pietrei iremediabil. Decat sa arunce banii investiti pe fereastra, mai bine apeleaza la persoane care stiu ce fac si fac bine ce fac in fiecare zi. 

Cei care stiu ca o calitate superioara nu se obtine decat cu produse de inalta calitate, dar si cu cei mai bine instruiti oameni care folosesc cele mai eficiente echipamente. Pentru a merge la tinta trebuie ca orice procedeu de curatare, lustruire, impermeabilizare marmura sau piatra naturala sa fie facut de catre profesionisti pentru ca riscurile sa fie nule, iar rezultatele impecabile.

Cei care detin o firma, deci persoanele juridice in general, indiferent de marimea firmei sau de dimensiunile spatiului cladirii unde se afla piatra sau marmura si care isi doresc podele cat mai curate cu minim de efort din partea sa. Locul in care angajatii lucreaza trebuie sa fie cat mai curat nu numai din motive de igiena si sanatate, ci si pentru un plus de motivatie si incarcare pozitiva.

Premier Cleaning le poate oferi urmatoarele procedee: curatare travertin, curatare marmura, curatare gresie, curatare mozaic, spalare gresie, spalare pavaj, impermeabilizare piatra naturala, impermeabilizare marmura, lustruire marmura, lustruire mozaic, polisare marmura, slefuire marmura, cristalizare marmura, reconditionare marmura. Pentru a economisi timp si a avea podele care sa straluceasca, echipa Premier Cleaning va face tot ceea ce este necesar pentru ca firma lor sa straluceasca de curatenie!

Ce servicii ofera Premier Cleaning?

  • Slefuire, impermeabilizare si curatare gresie, marmura sau piatra naturala – pardoselile din marmura sau piatra naturala au nevoie de o ingrijire speciala pentru a arata bine in fiecare zi. Pentru o ingrijire corespunzatoare a acestor pardoseli se recomanda apelarea la o firma specializata in curatenie si mai ales in curatare marmura, gresie, mozaic, travertin, dar si impermeabilizare piatra, marmura, lustruire marmura, slefuire, cristalizare si reconditionare marmura. Prin intermediul acestor proceduri piatra naturala isi mentine luciul si frumusetea pentru cat mai mult timp.
  • Curatare si spalare covoare – cea mai usoara si mai eficienta metoda de a curata covoarele grele si de mari dimensiuni este prin apelarea la o firma de curatare covoare. Firmele de curatare covoare au produse si masinii industriale cu care curatarea covorului se face rapid si la cele mai inalte cote de calitate. Daca acasa un covor trebuie spalat intr-o zi, se lasa la scurs, apoi la uscat si cand se introduce inapoi in casa mirosul nu este cel mai placut, spalarea de catre o firma specializata face tot acest proces in doar cateva ore si mirosul este unul placut floral.
  • Curatenie la domiciliu – pentru cei care nu isi pot transporta covoarele, canapelele sau mochetele la punctul de lucru al firmei de curatenie exista o solutie extrem de simpla: curatenia la domiciliu. Daca un client nu se poate deplasa la firma de curatenie, vine firma de curatenie la client, chiar in casa sa. Echipa Premier Cleaning se va deplasa la domiciliul clientilor incarcata cu toate produsele profesionale si masinariile industriale.
  • Curatenie birouri – daca ai o firma si iti doresti o curatenie impecabila pentru tine si angajatii firmei, dar mai ales pentru a face o buna impresie tuturor celor care intra in firma poti apela la o firma de curatenie. Aceasta echipa de profesionisti vor avea grija sa nu mai ramana nici macar o scama pe mocheta sau pe birouri.
  • Curatare mocheta – mocheta iti da batai de cap? Petele sunt greu de scos mai ales cand ai copii mici? Te-ai saturat sa stai in genunchi si sa speli mocheta, iar rezultatele sa nu apara? Poate ai incercat un produs si mai mult rau ai facut materialului. Cel mai bine este sa apelezi la o firma specializata intr-un astfel de proces pentru ca riscurile sa fie nule.
  • Curatare canapele si fotolii – tapiteria canapelelor si fotoliilor se murdareste foarte usor, iar curatarea ei ne poate scoate peri albi, iar de cele mai multe ori rezultatele nu sunt 100% ce ne doream sau produsele folosite lasa pete si mai urate pe material. Pentru a avea canapele si fotolii curate si mirosind frumos, firma de curatenie este solutia ideala.

Ce beneficii ai daca apelezi la Premier Cleaning?

  1. Economisesti timp – ai obiectele pe care te asezi sau dormi curate, iar pardoseala atat de lucioasa ca te poti vedea in ea. Parca te simti mai bine cand vii acasa si totul este curat si frumos la vedere. Mai ales daca ai o firma sau mai multe, nu te poti ocupa de toate si nici nu ar trebui sa o faci. Solutia este sa inveti sa delegi sarcinile, asadar suna o firma de curatenie care sa iti preia din sarcini.
  2. Economisesti bani – decat sa cumperi produse care nu fac ce trebuie si pe care le vei arunca mai tarziu, nu mai bine chemi profesionisti sa isi foloseasca propriile produse, testate si folosite cu succes? Ei au echipamente pe care tu nu ti le poti permite si iti pot oferi rezultatele la care nici nu indrazneai sa visezi.
  3. Economisesti efort – nu mai este nevoie sa iti pierzi jumatate de zi spaland covoarele sau lustruind marmura. Trebuie sa recunosti ca o singura persoana nu se poate descurca fara ajutor sa curete si sa lustruiasca marmura sau piatra din incaperile mari pe care le detii. Nici nu ar trebui.
  4. Ai rezultatele dorite – curatenia nu a fost niciodata mai usor de obtinut decat atunci cand o echipa de profesionisti se ocupa de ea cu masinarii, unelte si produse profesionale care au fost folosite pentru rezultate exceptionale si pe alte lucruri decat ale tale. Nu mai este nevoie sa incerci sute de produse pana obtii ce iti doreai. Ei vin cu cele mai bune de la inceput.
  5. Ai incredere ca pardoselile si lucrurile tale sunt tratate cu seriozitate – fiecare client este important pentru Premier Cleaning si lucrurile sale sunt tratate ca si cum ar fi ale lor. Niciun lucru nu este stricat sau deteriorat, ci imbunatatit prin aducerea la culorile si luciul din fabrica. Munca efectuata nu este usoara, dar echipa o face cu placere si mai mult cu profesionalism deoarece isi doresc clienti fericiti si multumiti. 
  6. Raportul calitate – pret oferit – acesta este un criteriu important care ii diferentiaza de concurenta. Acest raport este stabilit in favoarea clientului deoarece serviciile oferite sunt profesionale, interventia este rapida, nimeni nu trebuie sa astepte zile sau saptamani pentru ca echipa sa ajunga la locatia atunci cand comanda curatenie la domiciliu.
  7. Estimare gratuita – cine doreste sa stie daca isi permite serviciile acestei firme poate cere o estimare gratuita si apoi decide daca merge mai departe cu comanda sau nu. Astfel clientul primeste informatii inainte de a contracta serviciile echipei de curatenie.

Gresia, marmura, piatra naturala isi pierd in timp culoarea si luciul devenind opace, lipsite de stralucire. Folosind produse din comert care contin ceara si alti aditivi suprafetele curatate vor avea o stralucire temporara. Curatenia folosind mopul si galeata nu ofera o patrundere in profunzime, iar o parte din solutiile folosite si petele vechi vor ramane chiar si pe suprafata proaspat curatata. Astfel podeaua va avea un aspect de vechi care pare de nereparat.

Curatarea speciala are rolul de a scoate murdaria de pe suprafata gresiei si dintre rosturi, mai ales cand placile sunt matuite sau patate cu diverse substante. Acest serviciu va indeparta petele de vopsea sau alti aditivi, adezivi care au deteriorat de-a lungul timpului suprafata lucioasa a gresiei.

Cand ai nevoie de o curatenie impecabila si vrei sa lucrurile vechi sa para noi si de admirat, apeleaza la firma de curatenie Premier Cleaning!

 

 

 

 

Cele mai citite

Decretele semnate astăzi de Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 24 mai 2024, o serie de decrete. Iată decretele semnate astăzi de președinte: Decret privind promulgarea Legii pentru completarea...

Halterofilele Loredana Toma şi Mihaela Cambei s-au calificat la Jocurile Olimpice

Halterofilele Loredana Toma şi Mihaela Cambei au obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, unde vor participa la categoriile 71 kg, respectiv 49...

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă