12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleNetflix anunță premiera celui de-al doilea sezon al serialului „The Witcher”

Netflix anunță premiera celui de-al doilea sezon al serialului „The Witcher”

Platforma de streaming a anunțat că serialul va avea premiera la nivel global pe 17 decembrie. 

Mult așteptata veste a fost prezentată în cadrul panelului „Deck of Destiny” la WitcherCon, alături de membrii distribuției Anya Chalotra, Freya Allan, Mimî M Khayisa și Paul Bullion, precum și alături de showrunnerul și producătorul executiv The Witcher, Lauren Schmidt Hissrich.

 

Teaser art-ul pentru The Witcher: Season 2 – cu Henry Cavill în rolul lui Geralt of Rivia și cu Freya Allan în rolul prințesei Cirilla din Cintra -, a fost, de asemenea, lansat ca parte din anunțul surpriză, marcând doar începutul a cea ceea urmează să se desfășoare la WitcherCon.

 Bazat pe cea mai bine vândută serie de cărți fantasy, THE WITCHER este o poveste epică despre soartă și familie. Este povestea destinelor împletite a trei personaje din vasta lume a continentului, unde oamenii, elfii, vrăjitorii, gnomii și monștrii se luptă pentru a supraviețui și a prospera, și unde binele și răul nu sunt ușor de identificat.

În sezonul 2, convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos: de propria ei putere misterioasă.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă