9.5 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeLifestyleMirel Rădoi nu este interesat de o revanșă cu Rosenborg. Prima reacție...

Mirel Rădoi nu este interesat de o revanșă cu Rosenborg. Prima reacție a Stelei

Mirel Rădoi a spus că nu mai este interesat de ceea ce s-a întâmplat cu zece ani în urmă, la ultimul duel dintre Steaua și Rosenborg. Stelistul vrea ca elevii săi să se concentreze la joc și să se califice în grupele Ligii Europa.

“Nu contează ce s-a întâmplat la meciul de acum zece ani. Important este ca noi să facem două meciuri bune şi să ne calificăm în grupele Ligii Europa. Suporterii pot fi siguri că noi vom face tot posibilul pentru a ne întoarce victorioşi de la Trondheim. Cred foarte mult în calificare şi ştiu că jucătorii noştri îşi doresc să arate că merită să evolueze la cel mai înalt nivel”, scrie directorul sportiv al Stelei pe contul oficial de Facebook al echipei.

Rădoi are amintirea unei duble de coșmar cu Rosenborg, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, 2005-2006, atunci când nordicii se impuneau, în retur, cu scorul de 3-2, după 1-1 la București.

Steaua și Roseborg se vor întâlni în play-off-ul Ligii Europa pe 20 august, la București și 27 august, la Trondheim, în urma tragerilor la sorți de la Nyon.

Citește și Liga Europa: Steaua va întâlni o veche rivală. Astra, norocoasă la tragerile la sorți!

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 647: Putin și Zelenski, strategii de întărire a armatelor

Preşedintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a semnat un decret prin care ordonă creşterea cu 15% a numărului militarilor din cadrul armatei, dispoziţie pe care...

Primul român mort în Gaza ca prizonier al Hamas

Autorităţile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ostatic în Fâşia Gaza, anunţă în această dimineaţă...

Conacul în care s-a hotărât Unirea, preluat de la Academia Română de CJ Galați, pentru restaurare

După zeci de ani în care a fost sediu IAS, loc de petreceri ale activiștilor PCR și motel „2 stele”, Conacul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă