15.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăLifestyleMarketingul trebuie sa continue si in perioada de criza

Marketingul trebuie sa continue si in perioada de criza

Multe dintre acestea au fost fortate sa traga obloanele, altele nu au putut evita falimentul, dar exista si unele care s-au reinventat. Aceasta pare ca este singura solutie prin care antreprenorii sa nu fie nevoiti sa renunte la afacerile lor. Totusi, in aceasta perioada promovarea online este mai importanta ca niciodata, iar cu asta ne ajuta agentia de marketing ClickBrainiacs prin prezentarea mai multor solutii.

Tot mai multe business-uri incearca profite de pe urma avantajelor aduse de campaniile Google Adwords prin intermediul carora sa isi promoveze site-urile. Campaniile derulate cu eficienta pot avea un real succes intrucat acestea aduc expunere mai mare pentru orice brand care ajunge la noi audiente. Asadar, Google Adwords reprezinta programul online de publicitate online al gigantului american care ofera posibilitatea de personalizare a reclamelor pentru a ajunge in fata utilizatorilor care ar putea fi interesati de produsele si serviciile oferite. Sistemul este unul pay per click (PPC) ceea ce presupune ca se plateste o suma modica de fiecare data cand cineva da click pe propria reclama.

Campaniile PPC pentru promovarea online a site-urilor ofera sansa de a ajunge mai rapid in fata unui public nou. Google aduce posibilitatea utilizatorilor de a interactiona direct cu site-urile care ofera produsele sau serviciile de care sunt interesati. Cu alte cuvinte, aceasta este o modalitate cat de eficienta se poate care creste considerabil sansele de a avea succes online. Spre deosebire de campaniile obisnuite, cele de promovare a site-ului in Google sunt dedicate utilizatorilor care prezinta un real interes fata de produsele si serviciile oferite. Astfel, reclamele sunt special concepute pentru acestia, pe cand in alte conditii acestea ar fi fost mult mai generale si dedicate tuturor utilizatorilor, ceea ce se traduce prin sanse mai mici de a avea succes.

Audienta se poate targeta foarte precis pentru a include orice nisa se doreste, ceea ce presupune ca prin intermediul promovarii promovarii site-ului prin SEO si campanii Google Ads ne bucuram de libertate deplina. Aici intervine ClickBrainiacs care are experienta necesara pentru a putea aduce eficienta maxima prin orchestrarea unor campanii special adaptate publicului tinta.

De asemenea, criza cu care ne confruntam cu totii aduce un moment prielnic prin care brandurile sa castige teren in fata competitorilor directi, iar promovarea site-ului in Google ofera cele mai bune conditii in acest sens. E nevoie chiar si de numai cateva ore pentru a pune totul pe picioare. Afacerile care au competitori plasati pe pozitii superioare la cautarile pe Google se confrunta cu dificultati atunci cand vor sa le depaseasca organic, fiind nevoie de strategii care se deruleaza pe perioade lungi de timp. In schimb, Google Ads simplifica mult acest proces, ceea ce ofera sansa oricarei afaceri de a iesi in fata. Asadar, vorbim de un impact imediat, iar promovarea site-urilor online reprezinta o unealta la indemana oricui prin care isi pot salva afacerile din calea falimentului care bate la usa.

Business-ul tau poate ajunge in fata publicului potrivit care in alte contexte nu ar fi auzit de tine, iar promovarea site-ului prin campaniile google adwords te aduce in topul rezultatelor, ceea ce presupune ca orice utilizator te gaseste mult mai rapid.

In plus, promovarea site-ului ajuta la imbunatatirea ROI-ului (Return of Investment), iar campaniile derulate ofera statistici cat se poate de detaliate. Pe baza acestora este mai usoara orchestrarea unora de succes, iar cum numarul impresiilor si al click-urilor se poate masura, acesta se poate compara cu veniturile obtinute pentru determinarea rapida a eficientei campaniilor. Bineinteles, in aceasta perioada multe business-uri prefera sa plateasca cat mai putin pentru promovare, dar sa obtina cat mai mult, iar promovarea online prin campanii pay per click reprezinta solutia ideala. Acestea presupun, dupa cum anunta si numele, ca platesti doar in momentul in care un utilizator da click pe reclama ta, iar odata ce acesta da click are toate sansele sa fie interesat de ceea ce ai de oferit, motiv pentru care merita platit acel cost. Totodata, acest lucru nu se traduce prin facturi mari pentru ca exista posibilitatea de limitare a bugetului zilnic astfel incat sa nu existe situatii neplacute pentru nimeni. Totodata, si bugetele pot fi adaptate in functie de nevoi, iar agentia de marketing online ClickBrainiacs are experienta necesara pentru a gestiona totul asa cum se cuvine.

Cu ajutorul agentiei ClickBrainiacs este mai simplu pentru orice afacere nu doar sa reziste in vremuri de criza, ci chiar sa se reinventeze si sa ajunga in fata publicului potrivit, totul cu costuri minime. Preturile serviciilor de promovare a site-urilor difera de la un context la altul, dar vorbim de campanii care sunt mai eficiente decat toate celelalte, atat din punct de vedere financiar, cat si al performantelor online.

Cele mai citite

Codul rutier s-ar putea schimba. Legi avem, dar sunt fentate. Premierul crede că accidentele au loc din cauza drumurilor înguste

Suntem țara cu cele mai periculoase şosele din Europa. Ultimele date EUROSTAT ne plasează pe primul loc cu 86 de morţi la 1 milion de locuitori....

Grupul BVB a obţinut un profit în creştere cu 68% în primele trei luni

Grupul BVB a raportat un profit net de 2,96 milioane de lei pentru primul trimestru din 2024, în creştere cu 68%, respectiv 1,2 milioane...

Nici România, nici Republica Moldova n-au avut reprezentanți la parada de la Moscova. Șefa regiunii autonome Găgăuzia, invitată de Putin, susține că a reprezentat...

În timp ce președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a sărbătorit "Ziua Europei" la Chișinău, șefa regiunii autonome Găgăuzia din Republica Moldova, Evghenia Guțul, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă