25.9 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăLifestyleKatharine McPhee și David Foster au devenit părinți

Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți

Katharine McPhee a născut un băiețel sănătos! Este primul copil al actriței și al șaselea copil al lui David Foster, care mai are 5 fete din relațiile anterioare.

Vestea venirii pe lume a micuțului a fost confirmată de reprezentantul cuplului pentru publicația People:

 

„Katharine McPhee și Davin Foster au devenit părinții unui băiețel sănătos. Cei trei se simt foarte bine’, a declarat reprezentantul cuplului. 

 Vestea că partenera lui David Foster a fost dată publicității tot de cei de la People, după ce au publicat o serie de fotografii cu Katherine McPhee surprinsă de paparazzi la cumpărături, sarcina sa fiind deja vizibilă. 

 

Potrivit unei surse, Katharine și-a dorit foarte mult să aibă un copil.

 „Katharine a vrut dintodeauna să fie mamă și să aibă un copil cu David. Își doreau să se întâmple anul acesta. Știau că va fi minunat dacă se va întâmpla în acest an, dat fiind faptul că volumul de muncă s-a redus pentru amândoi’, a declarat o sursă pentru E! News.

„Au dat vestea familiei lor și apropiaților acum o lună și toată lumea a fost șocată și încântată’, a adăugat sursa.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 26 mai 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 26 mai 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 26 mai...

GALERIE FOTO. Renee Gracie a devenit subiect de documentar

Renee Gracie, australianca devenită multimilionară după ce a abandonat sporturile cu motor în favoarea realizării de filmulețe deocheate pe OnlyFans a ajuns subiect de...

Înscrierea la creşă sau la grădiniţă începe luni

Înscrierea la creşă sau la grădiniţă începe luni şi se încheie pe 14 iunie - prima etapă, potrivit metodologiei şi calendarului elaborate de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă