17.8 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăLifestyleINTERVIU. „Trending Review” cu Daragiu a revenit cu un sezon la Pro...

INTERVIU. „Trending Review” cu Daragiu a revenit cu un sezon la Pro Tv Plus

De la videoclipuri devenite virale, la știri care fac înconjurul lumii sau care doar stârnesc controverse, de la întâmplari amuzante la invitați aflați în trending, show-ul reușește să sublinieze imaginea săptămânii care se încheie!

În cadrul unui interviu Alex Daragiu a vorbit despre noul sezon care este disponibil pe protvplus.ro

 

Alex, oamenii te-au cunoscut ca Alpaca pe canalul tău de YouTube, apoi te-au putut vedea pe PRO TV Plus. Cum a început pasiunea ta pentru vlogging și zona de video content?
Motivul pentru care eu am început să creez conținut video pe online nu a venit dintr-o pasiune, ci dintr-o nevoie, o nevoie de a mă afirma, de a dovedi că sunt și eu bun la ceva. La început făceam glumițe sub formă de videouri pe care le trimiteam colegilor de clasă, în speranța că o să mă bage în seamă și poate că o să li se pară și amuzant, iar în cele din urmă, unele dintre glumițele trimise atunci au devenit virale pe YouTube.

Și dacă tot vorbim despre vlogging, hai să dăm puțin timpul înapoi la momentul când ai decis să începi emisiunea Trending Review. Cum ți-a venit ideea și cum crezi că a ajuns să fie un succes online?
Emisiunea “Trending Review” e o emisiune de care sunt mândru. Sunt  mândru pentru că am reușit să fac dintr-un hobby un adevărat fenomen care după aproape 60 de episoade și-a dovedit succesul atât prin vechime, cât și prin numărul foarte mare de vizualizări. Ideea de “Trending Review” a venit dintr-o combinație a două elemente simple, dar puternice –  amuzament și plictiseală. Atunci când stăteam să mă uit pe YouTube cu orele și comentam singur, la mine în cameră, videourile  la care mă uitam, mi-a venit ideea genială de a filma treaba asta și de-a o pune pe internet ca să vadă și alții ce părere am eu despre clipurile altora 🙂 Genial, nu?

Care a fost cea mai mare provocare de care te-ai lovit de când te-ai apucat zona de content video? Dar cea mai mare realizare?
Atunci când m-am apucat de creat video content, cea mai mare provocare pentru mine a fost să îmi arăt fața, și să fiu natural atunci când sunt pus în fața unei camere. Mna, cumva de aia o și vedeți pe Tessy în multe dintre show-urile/ videourile făcute de mine, pentru că împreună cu ea nu mă mai simțeam așa de ciudat :). Iar cea mai mare realizare care a reieșit din creat content video pe online, cred că a fost faptul că m-a pus în situații foarte incomode din care a trebuit să ies cumva sau să mă adaptez.

Să vorbim puțin despre tine. Ce face Daragiu când nu este online? Ce nu se vede pe conturile tale de social media?
Păi fiind destul de retras, multe lucruri pe care le fac, de fapt, nu se văd pe rețelele mele de socializare. Sincer, de multe ori uit și că le am. Maximul de conținut pe care îl postez acolo este legat de show-urile mele sau dacă pot să promovez ceva ce mi se pare mie mișto, cum a fost campania cu „Salvați Copiii”, la care am ținut. În rest, în ciuda meseriei mele, sa zic așa, nu prea agreez acel „social” din „social media”. Și cumva, de asta, atunci când spun ceva sau promovez ceva, am și atât de mulți oameni care fac, cumpără sau merg unde le spun eu. Pentru că știu și ei, că dacă m-am apucat să spun ceva despre ceva, înseamnă că e cu adevărat important sau mișto, și merită să aplece și ei o ureche.

 

Care este cea mai amuzantă amintire pe care o ai de la filmările show-urilor pe care le prezinți?
Pai aș putea spune că cele mai amuzante amintiri pe care le am, real, au fost mai mult în spatele camerelor, ba când cineva se împiedica de o cameră și eu trebuia să improvizez ceva, ori când Tessy intra în cadru și trebuia să o iau în brațe că altfel nu voia să stea cu cine o lăsam pe canapea. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Se extinde a sistemul informatic pentru emiterea actelor de Stare Civilă

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunță o nouă extindere a Sistemului Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civilă (SIIEASC) către 25 de localități, se...

SUA nu consideră că Israelul face „genocid” în Gaza, dar trebuie „ să protejeze civilii”

Statele Unite(SUA) nu consideră că Israelul comite un "genocid" în Fâşia Gaza, dar îl îndeamnă pe aliatul lor "să facă mai mult pentru a...

Ziua „Părinților de Îngeri” va fi comemorată la data de 15 octombrie. Proiectul, adoptat de Camera Deputaților

Astăzi, în plenul Camerei Deputaților, a fost votat în unanimitate proiectul de lege privind instituirea Zilei Părinților de Îngeri. Astfel, la data de 15...
Ultima oră
Pe aceeași temă