23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăLifestyleInterviu. Edward Sanda: „Mi-a fost foarte greu să stau departe de public”

Interviu. Edward Sanda: „Mi-a fost foarte greu să stau departe de public”

Anul 2020 a fost cel al deciziilor importante, mai ales pe plan personal. Edward a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra, cei doi devenind un cuplu emblematic al tinerei generații, în showbiz-ul din România. Recent, Edward a lansat o colaborare cu Anastasia, cunoscută publicului datorită emisiunii „The Four”.

Tocmai ai lansat o piesă alături de Anastasia, „Ce le place fetelor”. Este prima voastră colaborare? Cum ați ajuns să lucrați împreună?

Este prima noastră colaborare dar cu siguranța nu și ultima. Ne-am întâlnit la studio la Famous Production și am simțit că trebuie să lucram împreună. 

Cum arată o zi de lucru la studio pentru un artist?

Eu de fiecare dată când ajung la studio, nu mă apuc de lucru până nu deschid geamul să se aerisească. După care mă pun la butoane și dacă am proiecte pe care trebuie să le termin lucrez la ele, dacă nu încep și compun ceva nou. Un prieten spunea că “inspirația când vine trebuie sa te găsească muncind”.

Cum a fost ultimul an pentru voi, având în vedere contextul pandemiei? În ce fel v-a afectat activitatea și cum ați petrecut timpul în izolare?

Mi-a fost foarte greu să stau departe de public, de scenă, să nu mai pot să merg la concertele pe care le aveam deja programate. La începutul pandemiei m-am panicat puțin pentru că nu știam cum va evolua situația și cât va dura, dar după am zis să îmi ocup timpul nou câștigat cât mai productiv posibil. 

Cine a venit cu ideea piesei și de ce o piesă despre ce le place fetelor?

Eu am avut ideea piesei pentru că este un subiect despre care nu a scris foarte multă lume, dar prin care se vor regăsi mulți, în special fetele. 

De fapt, ce le place fetelor?

“Nici ele nu știu ce vor” cum spune și piesa. Indecizia fetelor ne dă câteodată bătăi de cap și dacă ele câteodată nu se înțeleg uneori, noi, bărbații, cum să le înțelegem? 

Ce alte piese sau colaborări pregătești?

Dacă anul trecut am lansat primul album din carieră, “Nuanțe de iubire”, anul ăsta v-am pregătit primul EP din carieră, care se numește “Scântei in mintea mea” și multe alte colaborări surpriză. 

Ce te inspiră în scrierea pieselor?

Pe mine mă inspiră foarte mult realitatea și experiența mea sau a altor prieteni, oameni. Foarte rar scriu ceva ce nu am trăit niciodată. 

Ai cântat vreodată o piesă inspirată din propriile experiențe/trăiri? Și dacă da, care?

Majoritatea pieselor pe care le-am lansat sunt desprinse din viața mea și din experiențele pe care le-am avut. 

Cum și când a început pasiunea pentru muzică?

În copilărie îmi doream să ajung ca artiștii pe care îi vedeam zilnic la TV, până când viața m-a purtat pe drumul care trebuie, ca mai târziu să ajung să îmi fac prieteni chiar oamenii la care mă uitam în copilărie, și mai mult, să ajung și eu unul dintre ei. 

Ce persoană apropiată te-a susținut cel mai mult în ceea ce privește cariera muzicală?

Familia și domnul profesor de muzică Stancu Cristian. 

Ce artist de la noi sau din afară te inspiră?

Îi urmăresc și îi ascult mult pe Justin Bieber, The Weekend, Ed Sheeran, Shawn Mendes, Maroon 5 .

Ce muzică asculți în timpul liber?

Ascult în general muzică de calitate, care spune și transmite o stare, indiferent de gen. În ultimul timp am ascultat albumul lui Justin Bieber.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Gazprom, pe pierdere, după 25 de ani

Guvernul de la Moscova a dat instrucţiuni Gazprom să nu plătească dividende pentru 2023, conform unui decret publicat pe site-ul companiei de stat, care...

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat Ministerul Muncii: Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale

Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale iar formula care va fi stabilită va ţine cont, printre altele, de nivelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă