30.3 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăLifestyleÎncă un an fără concerte. Festivalurile Coachella și Stagecoach au fost anulate

Încă un an fără concerte. Festivalurile Coachella și Stagecoach au fost anulate

Dr. Cameron Kaiser, ofițerul de sănătate publică din județul Riverside, unde se organizează anual festivalul, a anunțat vestea prin Twitter vineri după-amiază.

Festivalul de două weekend-uri, la care participă aproximativ 250.000 de persoane, anunțase anterior pentru anul acesta artiști precum Travis Scott, Frank Ocean și Rage Against the Machine.

De asemenea și festivalul Stagecoach Country Music a fost anulat.

Datele de primăvară ale festivalurilor de muzică gemene au fost printre primele evenimente majore anulate anul trecut și ar fi avut loc trei weekenduri consecutive la Empire Polo Club de la Indio.

“Așteptăm cu nerăbdare momentul în care evenimentele se pot întoarce”, a concluzionat Kaiser pe Twitter.

Cu toate acestea, promotorul festivalului susține că își doreste foarte mult să revină cu evenimentul anul acesta, dacă va fi posibil. 

Coachella 2020 trebuia inițial să aibă loc în două weekend-uri separate la mijlocul lunii aprilie, ulterior a fost reprogramat pentru luna octombrie, apoi pentru a treia oară în aprilie 2021.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Andrei Rublev, eliminat de la Roland Garros. Rusul și-a pierdut cumpătul

Eliminarea lui Andrei Rublev în turul al treilea de la Roland Garros a fost una dintre surprizele majore ale turneului de tenis. Rusul, clasat...

Evenimente de Ziua Copilului în București

Numeroase evenimente au fost pregătite pentru copii, în Bucureşti, cu ocazia zilei de 1 Iunie, printre care "Porţi deschise" la Camera Deputaţilor, o nouă...

Guvernul Ciolacu Prelungește Plafonarea Prețurilor la Energie până în 2025

Protecția Consumatorilor Români În Fața Volatilității Pieței Energetice Creșterea prețurilor la energie a fost una dintre principalele cauze ale inflației în multe țări. România a...
Ultima oră
Pe aceeași temă