14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăLifestyleFC Steaua o provoacă pe Halep, într-o campanie pentru salvarea copiilor bolnavi...

FC Steaua o provoacă pe Halep, într-o campanie pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer

FC Steaua s-a alăturat campaniei #SelfieForLife, pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer din România. Steliștii îi provoacă și pe alți oameni din sportul românesc, precum Simona Halep, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi.

Derulată de Asociaţia Fight for Life Charity, #SelfieForLife are ca scop strângerea de fonduri pentru copii bolnavi de cancer, potrivit Mediafax.

Înaintea meciului cu ŢSKA Sofia, programat, marţi, de la ora 17.30, în cantonamentul din Antalya, toţi jucătorii Stelei au donat şi au făcut o fotografie amuzantă, pe care au distribuit-o pe pagina oficială de Facebook a clubului. Tot pe Facebook au provocat să intre în Campania #SelfieForLife pe Simona Halep, Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase, dar şi pe fanii echipei.

"Clubul nostru s-a alăturat campaniei #SelfieForLife, derulate de Fight for Life Charity. Toţi jucătorii conduşi de Constantin Gâlcă s-au mobilizat şi au donat pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer. Provocăm să intre în campanie, să-şi facă un selfie, să doneze şi să îi ajute pe copiii bolnavi pe: Simona Halep, Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, dar şi pe voi, toţi fanii roş-albaştri", se arată în mesajul publicat pe pagina oficială de Facebook a liderului Ligii I.

"Fight for life Charity" este o organizaţie umanitară non-profit, non-guvernamentală, înfiinţată din necesitatea şi dorinţa de a le acorda oamenilor nevoiaşi şansa la o viaţă mai bună.

Cele mai citite

CSAT trebuie să-i aprobe lui Iohannis încă o factură pentru candidatura la NATO

Ilustrație: Marian Avramescu Consiliul Superior de Apărare a Țării (CSAT) va trebui să-i aprobe președintelui Klaus Werner Iohannis decontarea probabil a ultimei facturi sau...

SUA avertizează Raiffeisen Bank că îi taie accesul la sistemul financiar american din cauza legăturilor cu Rusia

Grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International a fost avertizat, în scris, de Trezoreria SUA că accesul său la sistemul financiar american ar putea fi...

Corabia Piraților Beach Club Avrig – tărâmul exotic cu atracții estivale

Comunicat de presă 14 mai 2024 Vara își intră tot mai serios în drepturi iar iubitorii de momente de relaxare specifice acestui anotimp trebuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă