13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleDi Stefano, omagiat de oamenii de fotbal

Di Stefano, omagiat de oamenii de fotbal

Vestea că Alfredo Di Stefano a murit i-a emoţionat pe fotbaliştii de la Real Madrid. Iker Casillas, portarul galacticilor, i-a adus un omagiu argentinianului: "Odihneşte-te în pace, Don Alfredo, cel mai mare. Legendă a Realului, mereu alături de noi. Întotdeauna vei rămâne în amintirea noastră, Maestre".

Şi Alvaro Morata şi Alvaro Abeloa l-au omagiat pe Di Stefano: "Odihneşte-te în pace, Don Alfredo, istorie şi legendă a acestui club", a scris Morata, în timp ce Arbeloa a postat: "Ne-ai făcut cei mai mari. Mereu vei fi alături de noi. Odihneşte-te în pace! "

Pentru fotbalistul echipei FC Barcelona, Andres Iniesta, Di Stefano a fost o "legendă a fotbalului", în timp ce naţionala Argentinei a scris pe Twitter că s-a stins "o glorie a fotbalului mondial", potrivit Mediafax.

"A murit marele Don Alfredo Di Stefano, unul dintre cei mai mari jucători din istorie. Condoleanţe familiei şi celor apropiaţi", a postat pe Twitter Fernando Llorente, fotbalist al formaţiei Juventus Torino.

Diego Simeone, antrenorul echipei Atletico Madrid, a declarat că Alfredo Di Stefano a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti ai lumii: "Ne-a plecat Don Alfredo, unul dintre cei mai mari din lumea fotbalului. Adio, maestre, niciodată să nu-ţi lipsească o minge acolo sus".

Tehnicianul formaţiei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat că prin decesul lui Di Stefano a "murit un pic din istoria fotbalului": "A murit un pic din istoria fotbalului. A lăsat amintiri fantastice, mai ales celor de dinaintea mea. Ca om mi-a lăsat o amintire fantastică. În cei trei ani ai mei la Real Madrid a fost un domn agreabil, umil, mereu atent. Nu este doar în istoria Realului, este în istoria fotbalului".

 

Cele mai citite

Polonia investește în securizarea şi întărirea frontierei estice. “Am luat decizia de a investi 10 miliarde de zloţi”

Prim-ministrul Donald Tusk a anunțat sâmbătă că Polonia va aloca peste 2 miliarde de euro pentru consolidarea și securizarea frontierei sale estice, aceasta fiind...

Starea de sănătate a lui Robert Fico este una “pozitivă”

Prognoza referitoare la evoluția stării de sănătate a premierului slovac Robert Fico după tentativa de asasinat "este încurajatoare", a declarat sâmbătă ministrul slovac al...

Comisar acuzat de relații sexuale cu o minoră de 13 ani

Un scandal de proporții a izbucnit la Poliția de Frontieră Galați, unde comisarul șef Aurel Mihail Topciu, în vârstă de 47 de ani,...
Ultima oră
Pe aceeași temă