26.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăLifestyleDaria, gimnasta care se lansează în afaceri

Daria, gimnasta care se lansează în afaceri

Medaliată cu aur la Campionatele Mondiale din 2015, Daria a avut destul timp să reflecteze asupra planurilor sale de viitor, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, ea s-a destănuit celor peste 125.000 de urmăritori de pe Instagram în legătură cu ceea ce are de gând să facă atunci când se va retrage din gimnastică.

Blonda în vârstă de 22 de ani a recunoscut că și-a planificat deja pașii viitori și dorește să-și îndrepte atenția spre noi orizonturi, altele decât paralelele, care i-au adus două medalii de aur la Campionatele Europene și una de argint la Jocurile Olimpice de la Rio.

„În curând, micul meu vis se va împlini și abia aștept să vă spun despre ce e vorba”, a început rusoaica dezvăluirile. Se pare că Daria urmează să își deschidă o cafenea cochetă: „Au fost o mulțime de gânduri, idei, dorințe. Vreau să creez un loc intim și interesant pentru fetele mișto. Să am un loc în care să mă bucur, să socializez, să întâlnesc oameni noi, să beau o cafea delicioasă”.

Sportiva născută la Novocheboksarsk era calificată la Cupa Mondială din Baku din acest an, însă evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă